Terug naar overzicht

Oplossingen

Cloudcast
Amac Cloudcast is een krachtige narrowcasting oplossing die werkt op zowel de iPad als op Displays. Aangezien narrowcasting altijd is gericht op een specifieke doelgroep, in een specifieke omgeving en op een specifiek moment, is geen oplossing hetzelfde. Daarom werkt u samen met onze specialisten om uw narrowcasting oplossing op maat te creëren.
Lees meer
Werkplekken
Amac Zakelijk kijkt verder dan alleen een MacBook of een iPad. Amac Zakelijk levert een volledige werkplek, zowel vast als mobiel, voor een vast laag bedrag per maand. 
Lees meer
iHandhaving
De handhaver/toezichthouder heeft als grootste verantwoordelijkheid de naleving van wet- en lokale regelgeving waarborgen. In deze complexe wereld vindt continu verandering plaats. Om toch een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de leerbaarheid en veiligheid, is het van belang dat de handhaver snel, eenvoudig en accuraat zijn taken kan uitvoeren. iHandhaving maakt dit mogelijk. 
Lees meer
Papierloos vergaderen
OurMeeting is dé oplossing voor organisaties waar vergaderen synoniem moet zijn aan hoogwaardige besluitvorming. Van eenvoudig wekelijks directie-overleg tot complexe politieke omgevingen. Gebruiksvriendelijk, actiegericht, veelzijdig en optimaal geïntegreerd. 
Lees meer