Terug naar overzicht

iPad mini 2

Bekijk en vergelijk alle iPad mini 2 Wifi en Wifi + Cellular modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iPad mini 2 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 23 stores.

Voordelen van het kopen van een iPad mini 2

Ben jij op zoek naar een iPad mini 2? Dan zit je goed bij Amac. De iPad mini 2 heeft een haarscherp 7,9-inch Retina-display, is ontzettend snel dankzij de A7-chip en gaat wel tot 10 uur mee.

Voordelen van het kopen van een iPad mini 2

De iPad mini 2 ligt ontzettend prettig in de hand, doordat deze slechts 7,5 mm dun is en een gewicht van 341 gram heeft. Maar ondanks zijn kleine formaat weet iPad mini 2 je dezelfde en complete iPad-ervaring te bezorgen als de grotere iPad Air. Dankzij zijn compacte vormgeving neem je iPad mini 2 nog makkelijker mee, houd je ‘m zonder problemen in één hand vast en past hij zelfs in de zak van jouw jas. Dit is de iPad die je altijd bij je hebt.

Met de iPad mini 2 leg jij al jouw favoriete momenten vast. Met de 5-megapixel iSight-camera aan de achterkant van de iPad gaat geen herinnering meer verloren. Voor je videogesprekken vind je aan de voorkant van je iPad de FaceTime-camera. Voer levensechte videogesprekken met al je vrienden en familie, waar op de wereld ze zich ook bevinden!

De iPad mini 2 draait op iOS, het meest intuïtieve, geavanceerde en veilige besturingssysteem ter wereld. Door de constante nieuwe functies en apps maakt dit besturingssysteem de iPad nog krachtiger, innovatiever en leuker.

Met een schitterend Retina-display, twee camera’s en een zilveren of spacegrijze behuizing is iPad mini 2 echt een kleinere versie van de iPad die je gewend bent. Dankzij de krachtige 64-bit Apple A7-chip kan je iPad mini 2 alles aan. En toch kun je ‘m tot wel tien uur lang gebruiken! Door gebruik van verschillende iPad accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPad mini 2.

iPad mini 2 aanbevolen voor

Wil jij een iPad die makkelijk mee te nemen is, lekker in de hand ligt en die je makkelijk oppakt om het nieuws te checken of jouw favoriete boek op te lezen? Dan is de iPad mini 2 voor jou. Deze iPad is de eerste iPad mini met een prachtig haarscherp Retina-display, gaat lekker lang mee dankzij de goede accuduur en is makkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij het lichte gewicht. Al jouw dagelijkse werkzaamheden als e-mailen, internetten, boeken lezen en films kijken zijn perfect te doen op de iPad mini 2.