Terug naar overzicht

iPad mini 3

Bekijk en vergelijk alle iPad mini 3 Wifi en Wifi + Cellular modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iPad mini 3 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 23 stores.

iPad mini 3 kopen

Ben jij op zoek naar een iPad mini 3? Dan zit je goed bij Amac. De iPad mini 3 is slechts 7,5 millimeter dun, heeft een haarscherp 7,9-inch Retina-display en is ontzettend snel dankzij de A7-chip. Met Touch ID kun je jouw iPad mini 3 ontgrendelen met je vingerafdruk.

Voordelen van het kopen van een iPad mini 3

Ondanks alle geavanceerde technologie en vele innovaties is de iPad mini 3 een zeer kleine, handige en krachtige iPad die je gemakkelijk in één hand vasthoudt. In de compacte behuizing huist het schitterende 7,9-inch Retina-display met 3,1 miljoen pixels. Met zoveel pixels op een klein oppervlak zijn teksten haarscherp en zijn de kleuren levensecht. Dankzij de baanbrekende Touch ID-vinger-afdruksensor volstaat je vingerafdruk om je iPad mini 3 te ontgrendelen en beveiligde apps te openen.

De iPad mini 3 beschikt over een krachtige en energiezuinige A7-chip met 64-bits architectuur. Hiermee kan de iPad mini 3 probleemloos alle veeleisende en vooruitstrevende apps aan die verkrijgbaar zijn in de App Store. Ook doe je hierdoor zoveel meer in dezelfde tijd en dankzij de energiezuinige Apple componenten gaat je batterij tot wel 10 uur mee.

De video’s en foto’s die je met de 5-megapixel iSight-camera maakt zijn ongelooflijk scherp, helder en levendig. En het mooie is: je kunt je beeldmateriaal meteen op je iPad mini 3 bewerken en daarna online zetten. De FaceTime-camera levert een uitstekende beeldkwaliteit voor videogesprekken en het maken van selfies.

De iPad mini 3 draait op iOS, het meest intuïtieve, geavanceerde en veilige besturingssysteem ter wereld. Door de constante nieuwe functies en apps maakt dit besturingssysteem de iPad nog krachtiger, innovatiever en leuker. De iPad mini 3 is nu, naast spacegrijs en zilver, ook in goud verkrijgbaar. Door gebruik van verschillende iPad accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPad mini 3.

iPad mini 3 aanbevolen voor

Wil jij een iPad die makkelijk mee te nemen is, lekker in de hand ligt en die je makkelijk oppakt om het nieuws te checken of een boek op te lezen? Dan is de iPad mini 3 voor jou. Deze iPad heeft een prachtig haarscherp Retina-display, een goede accuduur en is zeer makkelijk mee te nemen. Al jouw dagelijkse werkzaamheden als e-mailen, internetten, boeken lezen en films kijken zijn perfect te doen op de iPad mini 3. De iPad mini 3 is nu, naast spacegrijs en zilver, ook in goud verkrijgbaar.