Terug naar overzicht

iPad Pro

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bekijk en vergelijk alle iPad Pro 12,9-inch en 9,7-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iPad Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

iPad Pro kopen

Ben jij op zoek naar een iPad Pro? Dan zit je goed bij Amac. De iPad Pro 12,9-inch en 9,7-inch hebben een Retina-display, een A9X-processor die over nog meer kracht beschikt dan de iPad Air 2 en een verfijnde Multi-Touch-technologie. De kracht, veelzijdigheid en handzaamheid van deze iPad zijn nog nooit eerder vertoond. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle 12,9-inch en 9,7-inch modellen.

Voordelen van het kopen van een iPad Pro

De iPad Pro is verkrijgbaar in een 12,9-inch en 9,7-inch model. Met meer power dan de gemiddelde notebook is de iPad Pro niet zomaar een nieuwe iPad. De iPad Pro is op alle gebieden professioneel en geeft de pc het nakijken. Een makkelijk mee te nemen device, dat zelfs de meest complexe bewerkingen terug brengt tot een simpele vingerbeweging.

De 12,9-inch iPad Pro heeft de hoogste resolutie van alle iOS-devices en de 9,7-inch variant heeft niet alleen het meest geavanceerde, maar ook het helderste en minst spiegelende display ter wereld. Maak Multi-Touch-bewegingen en alle content komt tot zijn recht. En dankzij Touch ID kun je de iPad Pro ontgrendelen met je eigen vingerafdruk.

De iSight-camera aan de voorkant staat garant voor prachtige foto’s en video’s. De FaceTime-camera aan de voorkant bevat de meest recente sensor, zodat je tijdens een FaceTime-gesprek er altijd op je best uitziet. Het luisteren naar muziek is een waar genot, doordat iPad Pro vier ontzettend krachtige hifi-luidsprekers heeft.

De 64-bits A9X-chip is krachtiger dan ooit en met de batterij die tot wel 10 uur meegaat, werk je de hele dag door. iPad Pro draait op iOS, s’ werelds meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem. Door gebruik van verschillende iPad accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPad Pro.

Verschillen iPad Pro 12,9-inch en 9,7-inch

Ga je nu voor het 12,9-inch model of voor het 9,7-inch model? Beide hebben een Retina-display en de 9,7-inch iPad Pro heeft een True-Tone-weergave. Dat stemt de kleuren en de helderheid van het display automatisch af op de hoeveelheid licht om je heen. Het kijken naar en het lezen van je scherm wordt zo een stuk prettiger.

De iPad Pro 12,9-inch weegt 713 gram en de 9,7-inch weegt 437 gram. De grote iPad Pro is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De kleinere iPad Pro is verkrijgbaar in dezelfde kleuren plus roségoud. De 8-megapixel iSight-camera van het 12,9‑inch model staat garant voor prachtige foto’s en video’s. De 9,7‑inch iPad Pro bevat een 12-megapixel iSight-camera, waarmee je 4K-beeldmateriaal, slowmotionfilms en Live Photos kunt maken. Overigens is de 9,7-inch iPad Pro de eerste iPad met True Tone Flash, waarbij huidtinten bij elk licht natuurlijk overkomen. De FaceTime HD-camera aan de voorkant van het 12,9-inch model maakt 1,2-megapixel foto’s, waar de 9,7-inch variant 5-megapixels foto’s maakt en dankzij Retina Flash met True Tone-functionaliteit de meest schitterende selfies oplevert.

iPad Pro aanbevolen voor

Ben jij een professionele gebruiker? Dan is de iPad Pro perfect voor jou. De iPad Pro is hét device om mee te creëren en is uitermate geschikt voor tekenaars en ontwerpers. Werken doe je op een haarscherp en grote display en de krachtige chip kan zelf de zwaarste programma’s aan. Gebruik daarnaast de Apple Pencil en het is dé iPad bij uitstek waar ontwerpers, designers en studenten die een creatieve opleiding volgen perfect mee kunnen werken. Wanneer je de iPad Pro even niet nodig hebt voor ontwerpen en tekenen, gebruik je ‘m natuurlijk ook voor het bewerken van documenten, schrijven van e-mails, internet en om in contact te blijven met collega’s en vrienden. En wil je even ontspannen met een film, serie, game of boek, dan kan dat dankzij het scherm met ontzettend goed contrast perfect. De iPad Pro 9,7-inch is een makkelijk mee te nemen iPad, waar de 12,9-inch een groot display heeft waarop je met gemak complexe dingen doet.