Terug naar overzicht

iPhone 5s

Ben jij op zoek naar een Apple iPhone 5s? Dan zit je goed bij Amac. Amac heeft nog goedkoop een laatste partij iPhone 5s modellen in weten te kopen, zodat jij kan profiteren van een unieke aanbieding van de iPhone 5s. Maar let op: de aanbieding geldt zolang de voorraad nog strekt, dus wees er snel bij om goedkoop je iPhone 5s te bestellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar garantie. Jouw iPhone 5s wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 22 Stores.

Voordelen van het kopen van een iPhone 5s

De iPhone 5s is ’s werelds eerste 64-bit smartphone. iPhone 5s is voorzien van een snelle A7-chip, 4-inch Retina-display en Touch ID. De iPhone 5s is ideaal wanneer je niet persé het nieuwste van het nieuwste model smartphone hoeft te hebben, maar wel hoge eisen stelt aan kwaliteit en gebruiksgemak voor een betaalbare prijs. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle iPhone 5s modellen.

iPhone 5s accessoires kopen bij Amac

Neem ook eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod in iPhone 5s accessoires. Zoek een leuk iPhone 5s hoesje uit om je iPhone 5s altijd te beschermen, of bestel bijvoorbeeld een reserve Lightning-kabel om je iPhone 5s overal op te kunnen laden.