Terug naar overzicht

Amac garantie

Een goede garantie staat voorop. Daarom biedt Amac je standaard 3 jaar consumenten garantie* bij de aankoop van een Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch.

 

Apple producten

Amac geeft consumenten 3 jaar garantie bij de aankoop van een Mac, iPad, iPod, iPhone én Apple Watch. Deze garantieregeling op deze Apple producten wordt toegepast in alle 22 Amac Stores en in de webshop. Kopen bij Amac betekent daarom 3 jaar lang zonder zorgen gebruik maken van je Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch.

Op Apple 'open box' modellen (Mac, iPad, iPhone en iPod) geldt een beperkte garantie van 1 jaar. Deze artikelen zijn herkenbaar aan een duidelijk "Open Box" label en zijn lager geprijsd dan nieuwe artikelen.

Apple Authorised Service Provider

Wanneer er wat aan de hand is met jouw Mac, iPad, iPod, iPhone of Apple Watch, kun je altijd terecht in een van onze 22 Amac Stores. Als Apple Authorised Service Provider bieden wij een uitgebreide service en voeren wij reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Voor vragen ben je ook altijd welkom. We hebben niet voor niks Apple Product Professionals in dienst; zij helpen je als de beste met het maken van de juiste overwegingen en keuzes.

Overige merken

Amac geeft je bij aankoop van alle andere merken minimaal 2 jaar consumenten garantie.

Verzekering

Naast onze gunstige garantievoorwaarden bieden we met Amac Zelfverzekerd een uitgebreide dekking aan voor je iMac, MacBook, iPad, iPhone en Apple Watch voor een periode van maximaal 36 maanden. Voorkom hoge kosten veroorzaakt door ongelukken en schade, zoals vallen, stoten, kortsluiting, vocht, modificaties door ongeautoriseerde derde partijen en diefstal. Je kunt Amac Zelfverzekerd direct afsluiten bij aanschaf van een nieuw Apple device (alleen in Amac Stores).*Wanneer er sprake is van een aankoop door een Consument, dan geeft Amac een extra garantie op alle Apple computers, Apple iPads, Apple iPods, Apple iPhones en Apple Apple Watches in het assortiment. Al deze bij Amac nieuw verkochte producten krijgen 3 jaar garantie vanaf de datum van aankoop, ongeacht de garantietermijn van de fabrikant. Deze garantie is, met ingang van 1 juni 2013, van toepassing op alle Apple computers, Apple iPads en Apple iPods in het assortiment. Vanaf 1 augustus 2014 is dit ook van toepassing op alle Apple iPhones. Vanaf 1 juli 2015 is dit ook van toepassing op alle Apple Apple Watches. Amac geeft op Apple "Open Box" modellen (Mac, iPad, iPhone en iPod) een beperkte garantie van 1 jaar. Het afsluiten van AppleCare is niet mogelijk bij "open box" modellen. Zelfverzekerd is hierop wel mogelijk. Deze garantie is niet van toepassing op aankopen gedaan door Niet-Consumenten (bijv. bedrijven, zakelijke aankoop). Voor meer informatie over deze extra garantie verwijzen we je door naar punt 9 van onze Algemene Voorwaarden.