Terug naar overzicht

iMac 21,5-inch

Bekijk en vergelijk alle iMac 21,5-inch modellen met en zonder Retina 4K-display. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iMac 21,5-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

iMac 21,5-inch kopen

Ben jij op zoek naar een Apple iMac 21,5-inch? Dan zit je goed bij Amac. De iMac 21,5-inch is een echte all-in-one desktop computer die aan de randen slechts 5 millimeter dun is. Met haar vijfde generatie Intel Core processoren en een verbeterde Intel Iris Pro grafische processor, Thunderbolt 2 en optionele Fusion Drive is dit de ultieme iMac voor dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen van het kopen van een iMac 21,5-inch

Het oogverblindende nieuwe design van iMac bevat tot 40% minder volume dan het vorige model en heeft randen van slechts 5 millimeter dik. Deze all-in-one desktop computer staat schitterend op je bureau en neemt met zijn strakke design weinig ruimte in. Het 21,5-inch model is er in twee varianten: met een adembenemend display met LED-achtergrondverlichting of 4K Retina-display.

De 21,5-inch iMac is sneller en krachtiger dan ooit en voorzien van de vijfde generatie Intel Core i5 en i7-processoren en een verbeterde Intel Iris Pro grafische processor. Het spelen of maken van games, het afspelen of produceren van video en alle andere grafisch intensieve toepassingen gaan vloeiender en indrukwekkender dan ooit. Ook dagelijkse taken als teksten schrijven, e-mails lezen, internetten of foto’s bekijken gaan met het grootste gemak. Optioneel kan de iMac 21,5-inch worden voorzien van de Fusion Drive die het beste van twee werelden combineert: de grote capaciteit van een traditionele harde schijf en de snelheid van flashopslag. Met besturingsysteem OS X worden de programma's en bestanden die je het meest gebruikt automatisch naar het flashgedeelte van de Fusion Drive verplaatst, waardoor deze razendsnel opstarten en altijd voor je klaar staan.

De iMac 21,5-inch is o.a. voorzien van 2 Thunderbolt 2-poorten, waarmee je meerdere Thunderbolt-apparaten op één poort aansluit. Uiteraard mag ook de FaceTime HD-camera niet ontbreken en de dubbele microfoon met achtergrondruis filter, waarmee jouw vrienden en familie je beter verstaan en zien. En met de verbeterde luidsprekers klinkt het geluid van je games, video’s en muziek zo goed dat je geen externe speakers nodig hebt. Door het gebruik van verschillende iMac accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw 21,5-inch iMac.

iMac 21,5-inch aanbevolen voor

De iMac 21,5-inch is perfect voor dagelijkse werkzaamheden, creatieve vormgeving en bewerking. Deze iMac is snel genoeg voor bijvoorbeeld professionele video- en fotobewerking, professionele muziekbewerking en 3D-vormgeving. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerking, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten en films kijken zijn perfect te doen. De iMac 21,5-inch wordt standaard geleverd met een draadloze muis en toetsenbord.