Terug naar overzicht

iMac 27-inch

Bekijk en vergelijk alle iMac 27-inch modellen met Retina 5K-display. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iMac 27-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

iMac 27-inch kopen

Ben jij op zoek naar een Apple iMac 27-inch? Dan zit je goed bij Amac. Deze iMac 27-inch heeft een haarscherp 5K Retina-display en een ontzettend dunne aluminium behuizing van slechts 5 millimeter. Met haar zesde generatie Intel quad-core processoren en krachtige AMD Radeon grafische kaart, Thunderbolt 2 en Fusion Drive is dit de ultieme iMac van de familie en voor op het werk!

Voordelen van het kopen van een iMac 27-inch

De iMac 27-inch met Retina 5K-display is een superieure desktop computer. Werken was nog nooit zo prettig, want door toepassing van allerlei geavanceerde nieuwe technieken is de kleurenweergave en het contrast van deze iMac nog beter dan voorheen. Hierdoor ervaar je elke detail haarscherp en kijk je zowel van veraf als dichtbij naar een kraakhelder display. Het biedt volledig nieuwe mogelijkheden als het gaat om bewerken van videomateriaal en fotobewerking van hoge resolutie beelden.

De 27-inch iMac is sneller en krachtiger dan ooit en voorzien van een quad‑core Intel Core i5 of i7-processor en de nieuwste AMD Radeon grafische processor. Het spelen of maken van games, het afspelen of produceren van video en alle andere grafisch intensieve toepassingen gaan vloeiender en indrukwekkender dan ooit. Binnenin is de iMac voorzien van Apple's Fusion Drive (niet bij model MK462N/A). De Fusion Drive combineert het beste van twee werelden: de grote capaciteit van een traditionele harde schijf en de snelheid van flashopslag. Met besturingsysteem OS X worden de programma's en bestanden die je het meest gebruikt automatisch naar het flashgedeelte van de Fusion Drive verplaatst, waardoor deze razendsnel opstarten en altijd voor je klaar staan.

De iMac 27-inch 5K is o.a. voorzien van 2x een Thunderbolt 2-poort, waarmee je meerdere Thunderbolt-apparaten op één poort aansluit. Uiteraard mag ook de FaceTime HD-camera niet ontbreken en de dubbele microfoon met achtergrondruis filter, waarmee jouw vrienden en familie je beter verstaan en zien. Door het gebruik van verschillende iMac accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iMac 27-inch.

iMac 27-inch aanbevolen voor

De iMac 27-inch met 5K Retina scherm is de perfecte Mac voor creatieve professionals, thuis of op het werk. De iMac 27-inch is snel genoeg om er van alles mee te doen, denk hierbij aan professionele video- en fotobewerking, professionele muziekbewerking en 3D-vormgeving. Met 14,7 miljoen pixels bevat het Retina 5K-display 7x zoveel pixels als een Full HD TV! Hierdoor ervaar je ongelooflijk veel detail op grootse schaal. Dankzij het haarscherpe beeld met geweldige kleurweergave, is het zeer prettig om naar het display te kijken zowel dichtbij als ver weg. De iMac 27-inch wordt standaard geleverd met een draadloze muis en toetsenbord.