Terug naar overzicht

MacBook

iDays 2017

Bekijk en vergelijk alle MacBook 12-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

MacBook kopen

Ben jij op zoek naar een Apple MacBook met 12-inch display? Dan zit je goed bij Amac. De nieuwe MacBook met Retina-display is nog dunner en lichter dan ooit. Met een compleet nieuw ontworpen toetsenbord, Force Touch-trackpad en geheel nieuwe universele USB-C-aansluiting is dit de toekomst van de notebook. De MacBook is de lichtste en meest krachtige MacBook ooit en heeft een haarscherp 12-inch Retina-display.

Voordelen van het kopen van een MacBook

MacBook met een 12-inch Retina-display is niet zomaar een nieuwe notebook. Het is de toekomst van de notebook. Met een 13,1 mm dun ontwerp en een gewicht van slechts 907 gram kun je de MacBook eenvoudig overal mee naartoe nemen. De MacBook is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Met een compleet nieuwe universele USB-C poort, Force Touch-trackpad en nieuw ontworpen keyboard met LED achtergrond-verlichting is het de notebook van de toekomst.

Naast de grotere toetsen is ook het onderliggende mechanisme vernieuwd. Met het nieuwe zogeheten ‘Butterfly-mechanisme’ ervaar je meer stabiliteit en controle bij het typen. Samen met de toetsenbordverlichting zorgt dit ervoor dat je gemakkelijker en sneller typt dan voorheen. De MacBook heeft een nieuwe universele poort voor voeding, een snelle USB-3 bestandsoverdracht en video-output die HDMI, VGA en Mini DisplayPort connecties ondersteunt. Door het gebruik van verschillende MacBook accessoires vergroot je de functionaliteiten van de MacBook.

MacBook aanbevolen voor

De MacBook wordt door ons aanbevolen voor studenten en young professionals die veel onderweg zijn. De batterij die 9 uur meegaat zorgt ervoor dat je deze MacBook de hele dag kunt gebruiken. Deze MacBook is veel stiller en ook genereert het ook minder warmte door de Intel Core M-processor. Je kunt deze MacBook gebruiken voor het hobbymatig bewerken van foto’s en video’s met iPhoto, iMovie of Photoshop. Deze video’s zullen er haarscherp uitzien met het Retina-display met een resolutie van maar liefst 2304 x 1440 pixels.