Terug naar overzicht

MacBook Air

Bekijk en vergelijk alle MacBook Air 13-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Air wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

MacBook Air kopen

Ben jij op zoek naar een MacBook Air? Dan zit je goed bij Amac. De MacBook Air is dun, licht en stevig genoeg om overal mee naartoe te nemen, zonder tussentijds op te moeten laden. Hij is krachtig genoeg om al je dagelijkse taken voor elkaar te krijgen.

Voordelen van het kopen van een MacBook Air

De Apple MacBook Air is perfect voor dagelijks gebruik, waar je ook heen gaat. Met een dun design van slechts 1,7 cm en een gewicht van minder dan 1,5 kg kun je de MacBook Air gemakkelijk meenemen. Of je nu een reis maakt, naar een meeting of school gaat: je notebook gaat overal mee naartoe. Je werkt er ook nog eens razendsnel en lang mee, dankzij de Intel Core-processors van de vijfde generatie en een batterij die tot 12 uur meegaat. Opladen hoeft dus ook maar zelden. Multi-touch technologie laat je op een persoonlijke manier werken en met het trackpad is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig.

Het gebruiksvriendelijke macOS is het besturingssysteem van de MacBook Air en werkt zeer intuïtief. Het bevat allerlei apps voor je dagelijkse bezigheden en zorgt voor een soepele samenwerking tussen je Mac en iOS-devices. Met deze handige apps kun je e-mailen, internetten, sms’en en FaceTime-gesprekken voeren. Haal nog meer uit je MacBook Air met een van de vele MacBook Air accessoires.

MacBook Air aanbevolen voor

Ben jij veel onderweg? Dan is de MacBook Air perfect voor jou. Doordat de MacBook Air zeer licht is en een batterij heeft die wel 12 uur meegaat, kan je er tijdens het reizen, in meetings of op school altijd gebruik maken. Wanneer je na een drukke dag toe bent aan ontspannen, is de MacBook Air te gebruiken voor hobbymatige foto- en videobewerking met iPhoto, iMovie en Photoshop of het kijken van films. Wanneer je jezelf wilt voorbereiden voor de volgende dag, maak dan gebruik van Keynote, Numbers of Pages voor het schrijven van teksten en het maken van presentaties. Check nog snel even je e-mail of houd al je social media kanalen bij op Safari.