Terug naar overzicht

MacBook Pro

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Bekijk en vergelijk alle nieuwe MacBook Pro 13-inch met Touch Bar, MacBook Pro 13-inch en MacBook Pro 15-inch met Touch Bar. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

MacBook Pro kopen

Ben jij op zoek naar de nieuwe MacBook Pro? Dan zit je goed bij Amac. De nieuwe MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke wat je tot nu toe hebt gezien. Bovendien is MacBook Pro nu uitgerust met de gloednieuwe Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je kunt bedienen met Multi-Touch-gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro ben je helemaal klaar om al jouw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Voordelen van het kopen van een MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro is nog dunner en lichter dan zijn voorganger, en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: 13-inch zonder Touch Bar, 13-inch met Touch Bar en 15-inch met Touch Bar.

Touch Bar is door Apple toegevoegd aan MacBook Pro en in één woord geweldig. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Touch Bar past zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji’s. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari. Daarnaast heeft MacBook Pro als eerste Mac Touch ID gekregen. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers.

Werken op de MacBook Pro gaat sneller en prettiger dan ooit, dankzij het Force Touch-trackpad wat twee keer groter is dan voorheen. Zo hebben je vingers meer ruimte om te bewegen en te klikken. Ook typen gaat een stuk vlotter: het toetsenbord is opnieuw door Apple ontworpen en heeft een vernieuwd en verfijnd vlindermechanisme.

De 13-inch MacBook Pro beschikt over een 2,0GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,1 GHz. MacBook Pro 13-inch met Touch Bar beschikt over een 2,9GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,3 GHz. Binnenin de 15-inch MacBook Pro zit een quad-core Intel Core i7 2,6GHz of 2,7GHz processor en Radeon Pro-graphics met maximaal 4GB VRAM en een Polaris-architectuur. De razendsnelle SSD kan snelheden tot 3,1GB/s aan en is verkrijgbaar tot 2TB. Beide modellen gaan op een volle accu 10 uur mee, zo kan jij de hele dag ongestoord je gang gaan.

MacBook Pro met Tocuh Bar beschikt over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C uiterlijk. MacBook Pro  zonder Touch Bar heeft 2 Thunderbolt 3-poorten. Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt, USB, HDMI, DisplayPort, VGA en meer toevoegen. Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer.

De nieuwe MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht, slechts 1,37 kg (13-inch) en 1,83 kg (15-inch). Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze notebook eenvoudig mee te nemen naar werk of op reis. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Naast zilver is de nieuwe MacBook Pro voortaan ook verkrijgbaar in spacegrijs.

MacBook Pro aanbevolen voor

De nieuwe MacBook Pro met Touch Bar is echt wat voor jou als je een MacBook zoekt die aan veel eisen voldoet, zeer krachtig is én ook nog eens een hele hoop nieuwe features heeft. Geniet van de handige Touch Bar, het grote trackpad met Force Touch, haarscherp beeld en nog veel meer. De MacBook Pro is niet alleen perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook jouw dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken worden een ware beleving op de nieuwe MacBook Pro.