Terug naar overzicht

MacBook Pro

Ben jij op zoek naar een Apple MacBook Pro? Dan zit je goed bij Amac. De MacBook Pro heeft geavanceerde grafische voorzieningen, meer kracht achter elke pixel en een grote opslagcapaciteit waardoor je al je foto's, video's en documenten op je notebook op kan slaan. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle 13-inch MacBook Pro modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar garantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgdof haal je gratis op in één van onze 22 Stores.

Voordelen van het kopen van een MacBook Pro

De MacBook Pro heeft een 13-inch breedbeeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met derde generatie Intel dual-core processors en geavanceerde Intel HD Graphics 4000 voer je met de MacBook zowel je dagelijkse als je creatieve taken gemakkelijk uit. Dankzij de grote hoeveelheid opslagruimte heb je alle ruimte voor foto’s en video’s. Met Thunderbolt en USB 3-poorten koppel je eenvoudig en snel randapparatuur aan je notebook, zoals een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer. Met behulp van de ingebouwde SuperDrive kijk je films, installeer je software of maak je een back-up. Werken op de MacBook Pro gaat met het grootste gemak, dankzij Multi-Touch. Het trackpad ondersteunt alle bewegingen, waardoor je intuïtiever en vloeiender kan navigeren. Hierdoor krijgt de interactie met wat je op het scherm ziet een compleet nieuwe dimensie.

De prestaties van de MacBook Pro zijn niet ten koste gegaan van de draagbaarheid. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de notebook eenvoudig mee te nemen naar kantoor of op vakantie, waardoor je een gehele werkdag aan de slag kunt gaan zonder je MacBook Pro op te laden. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro.

MacBook Pro aanbevolen voor

Ben jij een gebruiker die een notebook zoekt die aan veel eisen voldoet, zeer krachtig is en een haarscherp beeldscherm heeft? Dan is de MacBook Pro de MacBook voor jou. De MacBook Pro is perfect voor professionele video- en fotobewerking, professionele muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerking, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten en films kijken zijn perfect te doen op de MacBook Pro. Bovendien bevat de MacBook Pro een SuperDrive, waardoor je gebruik kunt maken van je CD’s of DVD’s.