Terug naar overzicht

FREITAG

FREITAG

FREITAG

FREITAG geeft gebruikte materialen graag een tweede ‘leven’. Zo toveren zij vrachtwagenzeilen, fietsbanden en autoriemen om tot de mooiste tassen en sleeves. Elk product heeft een uniek design, waardoor jij altijd eigenaar van een uniek exemplaar bent.

Vind jouw FREITAG bij Amac

Bij Amac vind je FREITAG tassen, sleeves en hoesjes. Kies bijvoorbeeld voor de Hazard Backpack, een waterafstotende rugtas die jou al je documenten en MacBook mee laat nemen. Daarnaast is de rugtas zowel horizontaal als verticaal vast te houden. Je iPad bescherm je in de F23 Sleeve, met handige strap die jouw iPad stevig in de sleeve houdt.

Over FREITAG

Het Zwitserse bedrijf FREITAG biedt op een unieke en innovatieve wijze bescherming voor je MacBook, iPad en iPhone. Door gebruik te maken van gerecycled vrachtwagenzeil creëren ze niet alleen unieke en modieuze, maar ook ontzettend duurzame producten die jaren meegaan. Voor elke MacBook die op de markt is, is er een passende tas gemaakt door FREITAG. Ideaal voor iedereen die zich wilt onderscheiden van de rest, of voor diegenen die gewoon op zoek zijn naar een tas die bewezen heeft perfect te zijn voor alle jaargetijden.