Terug naar overzicht

iHealth

iHealth

iHealth

Tegenwoordig is iedereen zich ervan bewust dat het belangrijk is om op onze gezondheid te letten. Het doel van iHealth is om je te helpen om de signalen van jouw lichaam beter te begrijpen zodat je in goede gezondheid blijft. Zij geloven in curatieve en preventieve gezondheidszorg en bieden de nodige hulpmiddelen voor een verbeterde relatie tussen de patiënt en zijn arts.

Het doel van iHealth is jouw gezondheid

iHealth ontwerpt en vervaardigd verbonden gezondheidsproducten van hoge kwaliteit met een verzorgd design. De uitgebreide expertise van iHealth garandeert dat onze producten betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn om je de best mogelijke ervaring te bieden. Om je gezondheidsgegevens op elk moment te raadplegen, synchroniseren ze zich automatisch met jouw smartphone of tablet. Zodat je de controle over je gezondheid zelf in handen kan nemen!

De iHealth producten worden onderworpen aan strikte normen. Klinische validatie is een geïntegreerd onderdeel van het proces. Onze bloeddruk- en pulse-oximeters zijn geneeskundige hulpmiddelen met IIa classificatie, en onze bloedglucosemeters zijn diagnostische in-vitro hulpmiddelen. Zij dragen dan ook de CE-markering.

Over iHealth

In 2009 werd iHealth werd opgericht in Silicon Valley, de Verenigde Staten en vestigde zich in 2013 te Parijs. iHealth vervaardigt en verdeelt innovatieve, verbonden gezondheidsproducten die medisch erkenning genieten.