Terug naar overzicht
Training Amac Educatie

Training

Training

Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van educatie: de ontwikkeling van de leerling.
Neem contact op

Curriculum Specialist / Content

Onze door Apple gecertificeerde Curriculum Specialist heeft een fundamentele rol in de succesvolle implementatie van digitaal onderwijs.

Onderwijsbegeleiding

Amac Educatie biedt naast trainingen, waarbij we uitgaan van een groepsbenadering, ook individuele begeleiding in het onderwijs.

Trainingen op maat

Een training op maat gaat dieper in op de onderwijsinhoudelijke kracht van iPad en Mac in het onderwijs. Tijdens deze interactieve trainingen word je actief betrokken in een reis naar nieuwe, krachtige manieren om het onderwijs in te vullen.
Lees meer

Apple Professional Development Workshops

De Apple Professional Development Workshops (APD Workshops) brengen u de basistechnieken bij die u nodig heeft bij het gebruik van iPad en Mac in het onderwijs.
Lees meer

Inspiratiesessies

Een inspiratiesessie is een enthousiasmerende, informatieve sessie (eventueel op maat), waarin wordt gedemonstreerd wat de mogelijkheden zijn van de iPad of MacBook in het onderwijs.