Terug naar overzicht
AES 2017

Amac Educatie Seminar 2017

Amac Educatie Seminar 2017

Voor de vierde keer op rij vindt op 14 maart 2017 het Amac Educatie Seminar plaats. Tijdens deze dag, speciaal voor het primair en voortgezet onderwijs, nemen we u graag mee in de laatste trends en ontwikkelingen binnen digitaal onderwijs. Thema van dit jaar is ‘Digitaal onderwijs voor iedereen’.

Gratis aanmelden

Laat u op 14 maart 2017 inspireren en schrijf u nu gratis in voor het Amac Educatie Seminar 2017.
Schrijf u in

TivoliVredenburg

In 2017 organiseren wij het Amac Educatie Seminar in TivoliVredenburg te Utrecht. In 2005 opende Amac haar eerste winkel in Utrecht, wat het extra bijzonder maakt om het seminar dit jaar in deze centrale stad te houden. TivoliVredenburg is een unieke concert- en evenementenlocatie in het hart van Nederland. Het Amac Educatie Seminar wordt gehouden in de halfronde zaal Hertz, de foyer van de multifunctionele zaal Pandora en het Plein met uitzicht over de stad.

Wat kunt u verwachten?

Op het programma staan o.a. Ruud Veltenaar en Seán Ó Grádaigh die komen vertellen over de toekomst van het digitale onderwijs in Nederland. Ook zullen onderwerpen als 'Laat je ouders betalen voor de iPad of niet' en 'De voordelen van een langetermijnvisie op digitaal onderwijs' aan bod komen.

We beginnen de dag om 9:30 uur, Amac zorgt halverwege het programma voor een heerlijke lunch en rond 16 uur sluiten we af met een gezellige borrel.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof, trend analist, spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar aan de London Business School en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact op ons leven en werk. Tijdens het Amac Educatie Seminar zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven dat we op een keerpunt staan waarop we het onderwijs kunnen vernieuwen.

Frank IJdema

Frank IJdema is binnen het Amac Onderwijs team accountmanager, trainer en consultant. Vanuit zijn ervaring als docent in het voorgezet onderwijs, weet hij wat er speelt op de onderwijsvloer. Hij begeleidt leraren en geeft onderwijskundige trainingen: van algemene ‘knoppentraining’ tot trainingen over hoe het device didactisch juist in kan worden gezet. Ook adviseert en begeleidt hij managementteams bij de invoering van digitaal onderwijs.

Amac Educatie Seminar 2016

In 2016 organiseerde Amac Educatie het Amac Educatie Seminar in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een inspirerend seminar, waar het primair en voortgezet onderwijs werden meegenomen in de reis naar digitaal onderwijs. Met ruim 200 directies, besturen en coördinatoren was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer