Terug naar overzicht
AES 2017

Amac Educatie Seminar 2017

Amac Educatie Seminar 2017

Voor de vierde keer op rij vindt op 14 maart 2017 het Amac Educatie Seminar plaats. Tijdens deze dag, speciaal voor het primair en voortgezet onderwijs, nemen we u graag mee in de laatste trends en ontwikkelingen binnen digitaal onderwijs. Thema van dit jaar is ‘Digitaal onderwijs voor iedereen’.

Gratis aanmelden

Laat u op 14 maart 2017 inspireren en schrijf u nu gratis in voor het Amac Educatie Seminar 2017.
Schrijf u in

Van Dijk Educatie en Amac gaan samenwerken

Apple Onderwijs Expert Amac en onderwijspartner Van Dijk Educatie gaan hun krachten bundelen om zo scholen nog beter te helpen hun ambities op het gebied van digitaal onderwijs te realiseren.

TivoliVredenburg

In 2017 organiseren wij het Amac Educatie Seminar in TivoliVredenburg te Utrecht. In 2005 opende Amac haar eerste winkel in Utrecht, wat het extra bijzonder maakt om het seminar dit jaar in deze centrale stad te houden. TivoliVredenburg is een unieke concert- en evenementenlocatie in het hart van Nederland. Het Amac Educatie Seminar wordt gehouden in de halfronde zaal Hertz, de foyer van de multifunctionele zaal Pandora en het Plein met uitzicht over de stad.

Wat kunt u verwachten?

Op het programma staan o.a. Ruud Veltenaar en Seán Ó Grádaigh die komen vertellen over de toekomst van het digitale onderwijs in Nederland. Ook zullen onderwerpen als 'Laat je ouders betalen voor de iPad of niet' en 'De voordelen van een langetermijnvisie op digitaal onderwijs' aan bod komen.

We beginnen de dag om 9:30 uur, Amac zorgt halverwege het programma voor een heerlijke lunch en rond 16 uur sluiten we af met een gezellige borrel.

Sprekers

Op het Amac Educatie Seminar worden inspirerende presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Deze zullen gegeven worden door diverse sprekers met verschillende achtergronden. Wie dit zijn, leest u op de sprekerspagina.

Programma

Bent u benieuwd naar het dagprogramma van het Amac Educatie Seminar 2017? U bekijkt het hier. Deze kunt u uiteraard printen, downloaden of opslaan op uw smartphone.
Bekijk het programma

Amac Educatie Seminar 2016

In 2016 organiseerde Amac Educatie het Amac Educatie Seminar in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een inspirerend seminar, waar het primair en voortgezet onderwijs werden meegenomen in de reis naar digitaal onderwijs. Met ruim 200 directies, besturen en coördinatoren was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer

Meld u gratis aan

Laat u op 14 maart 2017 inspireren en schrijf u nu gratis in voor het Amac Educatie Seminar 2017.