Terug naar overzicht
iMember

iMember

Bij Amac weten we dat er best wel eens wat vragen opkomen wanneer je werkt met een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch. Maar we weten ook dat wij de kennis en ervaring hebben om jou te helpen. Hoe zou jij het vinden als wij jou persoonlijk begeleiden bij het gebruik van jouw Apple device?

Op een ongedwongen manier heb jij persoonlijk contact met een getrainde iMember coach die klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Wij gaan er samen voor zitten, zodat jij het voortaan zelf kan. Als iMember kun je altijd terecht bij Amac wanneer het jou uitkomt.

iMember is een persoonlijke service die wij aanbieden aan iedereen die een (nieuwe) Mac, iPad, iPhone of Apple Watch heeft. Wij helpen jou om zelf aan de slag te gaan met jouw Apple device en geven tips voor het dagelijkse gebruik. Kom langs in één van onze 22 Stores en meld je aan! Je krijgt dan een jaar onbeperkt toegang tot alle iMember voordelen. Nu vanaf €99,- per jaar*.

Meld je aan in de winkel Inloggen

iSetup

iSetup

Samen met de iMember coach jouw Apple device startklaar maken. Daarnaast krijg je uitleg en tips voor het dagelijks gebruik.

Lees meer over de iSetup
iPersonal

iPersonal

Tijdens deze een-op-een sessie met de iMember coach heb jij volop ruimte om alle vragen te stellen die jij maar hebt.

Lees meer over iPersonals
iLearn

iLearn

Volg samen met andere iMembers een training over een van de programma’s die op jouw Mac, iPad of iPhone staat.

Lees meer over iLearns
iSpecial

iSpecial

Als iMember profiteer je van exclusieve aanbiedingen, premium events en meer speciale voordelen.

Lees meer over iSpecials

iSetup

Tijdens iSetup ga jij samen met de iMember coach aan de slag om jouw nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch optimaal in te richten. We installeren de benodigde apps en zorgen dat alle apps en accounts weer werken zoals je gewend bent. Daarnaast krijg je uitleg en tips voor het dagelijks gebruik.

iLearn

Tijdens iLearn leer je meer over de programma’s die op de Mac, iPad en iPhone staan. Ontdek met iLearn hoe je bijvoorbeeld een tekstdocument of presentatie perfectioneert, leer hoe Finder werkt of kom erachter hoe je muziek, films en boeken opzoekt.

Je kunt je als iMember één jaar lang onbeperkt inschrijven voor diverse iLearns.

iPersonal

In deze halfuur durende een-op-een sessie met de iMember coach heb jij volop ruimte om vragen te stellen over een onderwerp naar keuze met betrekking tot jouw Mac, iPad, iPhone of Apple Watch. Het maakt daarbij niet uit of het om iets groots of kleins gaat, tijdens iPersonal staan wij voor jou klaar om je te ontzorgen.

Je kunt je als iMember één jaar lang onbeperkt inschrijven voor een iPersonal.

iSpecials

Als iMember profiteer je van acties en voordelen die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Zo organiseren wij premium events, zijn er exclusieve aanbiedingen en ontvang jij uitnodigingen voor speciale koopavonden. Deze superscherpe deals en exclusieve sales zijn voor iMembers only.


*Wanneer je de Mac, iPad, iPhone of Apple Watch bij Amac hebt aangeschaft, profiteer je van een sterk gereduceerd tarief van € 99,- per jaar. Wanneer het product elders is aangeschaft geldt de reguliere prijs van € 149,- per jaar.