Terug naar overzicht
Reparatie

Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je stoot een glas drinken om over je MacBook, laat je iPhone uit je broekzak vallen of je stoot je iPad van de bank. Het overkomt je niet, denk je tot die tijd.

De verzekeringen van Amac in samenwerking met Actua zijn een goede oplossing: op een voordelige manier verzeker je jouw Apple device tegen onder andere stoten, vallen, vocht en diefstal.

Amac Zelfverzekerd

Amac Zelfverzekerd biedt een uitgebreide dekking voor je iMac, MacBook, iPad, iPhone en Apple Watch voor een periode van maximaal 36 maanden. Voorkom hoge kosten veroorzaakt door ongelukken en schade, zoals vallen, stoten, kortsluiting, vocht en diefstal. Je kunt Amac Zelfverzekerd direct afsluiten bij aanschaf van een nieuw Apple device.

Dekking:
Vallen, stoten, brand, ontploffing, kortsluiting, water, vloeistof, vocht, stof, diefstal en verklaarbaar verlies.

Amac Zelfverzekerd +

Speciaal voor iPhone bieden wij een extra verzekering aan: Amac Zelfverzekerd +. Deze verzekering beschermt je iPhone tegen schade en dekt bij fraude en misbruik voor een periode van maximaal 36 maanden.

Dekking:
Vallen, stoten, brand, ontploffing, kortsluiting, water, vloeistof, vocht, stof, diefstal en verklaarbaar verlies. Frauduleus afgeschreven bedragen ten gevolge van mobiel bankieren en mobiel betalen. Tevens zijn extreem hoge bel- en/of datakosten gedekt als gevolg van misbruik.


 

Amac Zelfverzekerd en Zelfverzekerd + zijn op dit moment alleen nog via de Amac Stores af te sluiten. Bij een webshop bestelling met de keuze voor "Afhalen in winkel" heb je wel de mogelijkheid bij het afhalen in een Amac Store alsnog voor Amac Zelfverzekerd te kiezen. Kom voor meer informatie langs in de Amac Store bij jou in de buurt.