iMember loginiMember login

Apple Premium Reseller
Mijn winkelwagen € 0,00 Afrekenen

Amac winkels bieden een breed assortiment Apple producten en accessoires

Amac: de Apple expert bij jou in de buurt

Met 23 winkels verspreid door Nederland is Amac de Apple winkel bij jou in de buurt. Als Apple Premium Reseller en Apple Authorised Service Provider bieden wij naast een zeer uitgebreid assortiment ook service, ondersteuning en reparaties aan.


Op 15 april 2005 opende in Utrecht de eerste Amac Store. Nog net geen jaar later, op 1 april 2006 opende Amac Amersfoort haar deuren en in hetzelfde jaar was de Amac Store in Den Bosch een feit. Op 21 maart 2009 kwam Eindhoven erbij, als eerste Apple Premium Reseller in Europa met het vernieuwde Apple design. In 2011 zijn Sittard, Roermond, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem toegevoegd door de overname van AM Bridge en C-Inside. Begin 2012 werd iFactors overgenomen met 12 winkels. Toen kwam Gouda als 22e winkel en in 2015 opende Amac Uden. 

Afhalen in de winkel

Je bestelling afhalen in de winkel

Plaats je bestelling in de Amac webshop en haal je product(en) af wanneer het jou uitkomt. Je bestelling ligt al klaar bij de Amac Store van jouw keuze. Je betaalt geen verzendkosten en weet zeker dat je producten voorradig zijn. Met 23 Amac Stores is er altijd een winkel bij jou in de buurt.

Training bij Amac

Trainingen

Amac organiseert wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' training. Maak kennis met het besturingssysteem en de handigste functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.

Ook voor service en reparaties

Authorised Service Provider

Amac is naast Apple Premium Reseller een door Apple gecertificeerd serviceprovider. Het team van je Amac Store helpt je dus niet alleen bij het kopen van je Mac, maar ook bij het gebruik, onderhoud en reparaties.