Terug naar overzicht

Vind een winkel in de buurt

Vragen? Mail onze klantenservice of bel 088 - 77 060 00 (lokaal tarief)

Amac: dé Apple expert bij jou in de buurt

Met 23 winkels verspreid door Nederland is Amac de Apple winkel bij jou in de buurt. Als Apple Premium Reseller en Apple Authorised Service Provider bieden wij naast een zeer uitgebreid assortiment ook service, ondersteuning en reparaties aan.

Op 15 april 2005 opende in Utrecht de eerste Amac Store. Nog net geen jaar later, op 1 april 2006 opende Amac Amersfoort haar deuren en in hetzelfde jaar was de Amac Store in Den Bosch een feit. Op 21 maart 2009 kwam Eindhoven erbij, als eerste Apple Premium Reseller in Europa met het vernieuwde Apple design.

Lees meer

Service

Als Apple Authorised Service Provider helpen we je graag bij de reparatie van je Apple product. Daarnaast kan je als iMember profiteren van training en extra ondersteuning in één van de 23 Amac Stores. En er is nog veel meer!
Alles over Service

Trainingen

Amac organiseert wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' training. Maak kennis met het besturingssysteem en de handige functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.
Lees meer