Terug naar overzicht

Apple’s nieuwste aankondigingen: wat is nieuw en hoe heb je ze het snelst in huis?

Max
donderdag 10 maart 2022
Door Max
We hebben er lang op gewacht, maar Apple heeft weer een hele nieuwe serie aan producten gelanceerd. iPhone SE is hier en sneller dan ooit, iPad Air maakt een gigantische stap voorwaarts, de gehele iPhone 13-serie in een flitsende nieuwe kleur, een ontzettend krachtige nieuwe Mac en een bijpassend nieuw display met dezelfde chips als in iPhones en iPads. Per slot van rekening maakt ook HomePod eindelijk zijn Nederlandse debuut.

Nieuwsgierig geworden? In deze blog vertellen we je alles over de nieuwe producten en hoe jij ze het snelst op je bureau, in je huiskamer of in je broekzak krijgt.





Hoe kom ik het snelste aan mijn nieuwe Apple device?

Ben jij helemaal weg van Mac Studio? Lang zitten wachten op iPhone SE? Of ga je toch voor iPhone 13 Pro in alpengroen? Bij Amac werken we met een first come, first serve systeem. Dit houdt in dat, hoe eerder je bestelt, hoe eerder je product bij jou thuis wordt geleverd. Wacht je langer, dan zal het product dus eerst geleverd worden aan mensen die vóór jou besteld hebben. Bestellen kan gewoon via onze website, telefonisch, of in één van de winkels. Na het bestellen krijg je in jouw mail een bevestiging van je bestelling en word je via diezelfde mail op de hoogte gehouden van de levering!



Vanaf wanneer wordt er geleverd?

Alle nieuwe producten worden door Apple geleverd vanaf 18 maart, maar kunnen dus nu al besteld worden. Hoe eerder je bestelt, hoe sneller jij je nieuwste device in huis hebt! Je kan er bij het bestellen voor kiezen om hem bij één van onze 50 winkels op te halen, maar je kan hem natuurlijk ook thuis laten bezorgen!

Weet je niet welk device of welke specificaties je nodig hebt? Je kan het ons altijd vragen in de chat, of aan één van onze Apple-experts in de winkel.



En zo geniet je het langst van je nieuwe Apple-apparaten

Amac biedt de beste garantie en services voor al jouw oude, maar ook zeker nieuwe Apple-apparaten. Bang dat je jouw iPhone gaat laten vallen? Dan kun je je Apple-apparaat altijd beschermen tegen verschillende soorten schade. Dat kan natuurlijk met een stevig iPhone-hoesje en een screenprotector. Je vindt deze online en in de winkel. Het grote voordeel aan de winkel is dat onze collega’s daar een speciale machine hebben om je screenprotector naadloos op je scherm te zetten. Maar denk ook eens aan een verzekering. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten

Welke producten zijn nieuw?

Mac Studio, Studio Display, iPhone 13 en 13 Pro in groen, iPad Air 2022, iPhone SE 2022 en HomePod mini. Wat maakt deze nieuwe releases nou zo goed? Om je wat overzicht te geven en je te helpen met het maken van de perfecte keuze, hebben we ze allemaal nog even op een rij gezet.



Mac Studio kopen?

Mac Studio

Mac Studio is vanaf nu al te bestellen. Mac Studio is een uitzonderlijk compacte krachtpatser die gewoon op je bureau past en een heel scala aan aansluitingsmogelijkheden voor je studio bevat. Mac Studio lijkt op het eerste oog het grotere broertje van Mac mini, maar dan wel met een nog niet eerder vertoonde snelheid. Je kunt namelijk kiezen tussen de razendsnelle M1 Max-chip (bekend van MacBook Pro) en de krachtigste chip die ooit voor een personal computer is gemaakt: de gloednieuwe M1 Ultra. Mac Studio in combinatie met M1 Ultra is zelfs te bestellen met 128GB(!) centraal geheugen.



Prijs:

  • Mac Studio met M1 Max vanaf €2.329
  • Mac Studio met M1 Ultra vanaf €4.629

Bestel Mac Studio nu



Studio Display kopen?

Studio Display

Ook Studio Display kun je nu al bestellen. Studio Display is de ideale partner van Mac Studio, maar ook andere Macs zoals MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini en Mac Pro. De aluminium Studio Display heeft zes krachtige speakers, drie studiokwaliteit microfoons, een 12MP camera. Dit 27-inch, 5K Retina display heeft een zelfstandige Siri-functie, maakt gebruik van Center Stage (bekend van iPad), allemaal dankzij de krachtige A13 Bionic chip. En met 14.7 miljoen pixels en 1 miljard kleuren hoef je je in elk geval niet druk te maken over haarscherp beeldkwaliteit.



Prijs:

  • Met kantelbare standaard vanaf €1.779
  • Met VESA-mount vanaf €1.779
  • Met kantelbare en in hoogte verstelbare standaard vanaf €2.239

Bestel Studio Display nu



iPhone 13 en 13 Pro kopen?

iPhone 13 en 13 Pro

We mogen inmiddels al een klein half jaar genieten van iPhone 13- en iPhone 13 Pro-modellen. Vorig jaar kondigde Apple voor iPhone 12 ook al een nieuwe kleur aan in de lente. Nu doet Apple dat opnieuw, maar dan niet alleen voor de ‘gewone’ modellen. iPhone 13 is nu te bestellen in een prachtige groene kleur en iPhone 13 Pro is vanaf nu verkrijgbaar in alpengroen. Twee verschillende kleuren groen dus. Loop jij straks als eerste rond met één van deze twee unieke iPhones? Je kunt ze bij ons pre-orderen, want Apple begint bij Amac!



Prijs:

  • iPhone 13 vanaf €809
  • iPhone 13 Pro vanaf €1.159

Pre-order iPhone 13 vanaf 11 maart 14:00

Pre-order iPhone 13 Pro vanaf 11 maart 14:00



  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
  • Nieuwe producten
iPhone SE 2022 kopen?

iPhone SE

De meest betaalbare iPhone in de huidige serie heeft weer een nieuwe versie: iPhone SE (2022). Qua uiterlijk is iPhone SE misschien niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, maar van binnen heeft iPhone SE een hele verbetering meegekregen. Nu aangedreven door de krachtige A15 Bionic chip, heeft iPhone SE nu dezelfde snelheid die we kennen van iPhone 13 en iPhone 13 Pro. iPhone SE heeft nu ook 5G-ondersteuning voor supersnel internet, waar je ook bent. Fotografische stijlen doet nu ook zijn intrede bij iPhone SE, alsmede slimme HDR 4 voor de meest levendige en gebalanceerde foto’s. iPhone SE komt wederom in het prachtige PRODUCT(RED). De kleuren zwart en wit zijn vervangen door respectievelijk de kleuren middernacht en sterrenlicht.



Prijs:

  • iPhone SE vanaf €529

Pre-order iPhone SE vanaf 11 maart 14:00



iPad Air 2022 kopen?

iPad Air

Apple heeft ook weer een stap gezet om mensen meer uit hun iPad te laten halen. Sinds de lancering van de M1-chip serie zijn de mogelijkheden van producten als iPad Pro, MacBook Air, MacBook Pro en Mac mini de lucht in geschoten. Vanaf nu bevindt deze krachtpatser zich ook in de geheel nieuwe iPad Air, wat voor ongekende prestaties zorgt. iPad Air heeft nu dus dezelfde snelheid als een MacBook, allemaal in een handzaam 10’9-inch super device. Voor de liefhebber van internet on-the-go ondersteunt iPad Air net als iPhone SE nu ook 5G, handig voor als jij je werkzaamheden nog even onderweg wilt doen zonder je druk te hoeven maken om verbinding. iPad Air komt, naast spacegrijs, in vier andere kleuren: sterrenlicht, roze, paars en blauw.



Prijs:

  • iPad Air vanaf €698,50

Pre-order iPad Air vanaf 11 maart 14:00



HomePod mini kopen?

HomePod mini

Last but not least: HomePod mini. Eerder doken er al geruchten op dat HomePod mini naar Nederland zou komen, toen bekend werd dat Apple een Nederlandse Siri-variant voor HomePod aan het ontwikkelen was. Deze geruchten waren dus terecht: HomePod mini is vanaf eind maart verkrijgbaar in ons eigen land!
Maar wat is HomePod mini nou eigenlijk? Om te beginnen is HomePod mini een speaker met fantastische geluidskwaliteit. HomePod mini kun je daarnaast gebruiken als woning hub voor al je HomeKit-apparatuur, waarmee je bijvoorbeeld jouw Philips Hue-lampen, Nuki-deurslot, ring-deurbel en vele andere apparaten kan bedienen vanaf je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch.

HomePod mini ondersteunt zoals eerder gezegd dus ook de Nederlandse Siri. Lichten uit wanneer je naar bed gaat? Weten wat de eerstvolgende activiteit in je agenda is? De muziek veranderen? Vraag het HomePod mini met “Hé Siri, …”!
HomePod mini is verkrijgbaar in vijf kleuren: spacegrijs, wit, oranje, geel en blauw. Zo is er altijd een kleur die perfect bij jouw interieur past. Bestel HomePod mini vanaf eind maart bij Amac.



Prijs:

  • Alle kleuren zijn €109,-

Binnenkort verkrijgbaar





Een kleine herinnering

We verwachten regelmatig nieuwe voorraad binnen te krijgen. We leveren uit op volgorde van bestelling: wie als eerste een bestelling plaatst, ontvangt ‘m dus ook als eerste.





Max
donderdag 10 maart 2022
Door Max