Terug naar overzicht

iPad mini

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

iPad mini (2021)

Bekijk en vergelijk alle iPad mini (2021)- en iPad (2019)-modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad mini wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 winkels.

Apple iPad mini (2021) kopen

Ben jij op zoek de nieuwste iPad mini? Dan zit je goed bij Amac. iPad mini heeft een geweldige make-over gekregen in 2021. iPad mini (2021) heeft het design van iPad Pro overgenomen en is nu nog beter dankzij de A15 Bionic-chip. iPad mini (2021) komt in vier prachtige kleuren en geniet nu ook van de toevoeging van een USB-C-aansluiting, waarmee je iPad mini kunt opladen. 

Voordelen van iPad mini (2021)

iPad mini is het kleinste iPad-model. Daarmee is dit de ideale iPad voor wanneer je graag e-books leest, op het internet surft of op social media zit. Uiteraard kun je er ook prachtige foto’s mee maken, want iPad mini (2021) heeft nu fantastische 12-megapixelcamera’s. En de A15 Bionic-chip maakt iPad mini (2021) ontzettend krachtig.

Daarnaast is iPad mini (2021) voorzien van een kraakhelder 8,3-inch Liquid Retina-display met TrueTone-technologie, zodat ieder detail haarscherp in beeld komt en kleuren nog natuurlijker overkomen. En nog iets dat bewijst dat je iPad mini (2021) best mag vergelijken met iPad Pro: je kunt ‘m nu met Apple Pencil 2 gebruiken.

Apple Pencil

Met iPad mini is het al heel makkelijk om al jouw ideeën vast te leggen. Maar wanneer je deze combineert met Apple Pencil 2, haal je pas écht het meeste uit jouw creativiteit. Tover jouw ideeën om in een paar eerste schetsen, schilder een prachtig aquarelschilderij of onderteken gewoon een contract zoals je dat gewend bent met een pen. Met Apple Pencil 2 doe je alles tot op de pixel nauwkeurig!

Geweldige camera

Als het gaat om de camera heeft iPad mini (2021) al helemaal een grote upgrade gekregen. iPad mini (2021) geniet nu van twee 12-megapixel-camera’s, dus ook de selfiecamera aan de voorkant. Daarbij komt nog de toevoeging van Center Stage, waardoor je iPad mini (2021) je volgt terwijl je je door het scherm beweegt.

Touch ID

De nieuwste iPad mini (2021) ontgrendel je via Touch ID met het meest persoonlijke en veilige wachtwoord ooit: jouw eigen vingerafdruk. De thuisknop is verdwenen, dus je legt nu gewoon je vinger op de aan-uitknop en voilà! Via Touch ID kun je ook makkelijk privégegevens in apps beveiligen en aankopen doen in iTunes en de App Store. iPad mini (2021) draait op iPadOs 15, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

Apple A15 Bionic-chip

De superkrachtige en energiezuinige Apple A15 Bionic-chip met een neural engine en realtime machine learning laat elk proces net dat stukje sneller en soepeler verlopen. Het maken van foto’s of spelen van games in augmented reality (AR) ervaar je hierdoor op een heel ander niveau. Presentaties maken, HD-video’s monteren of zelfs 3D-modellen ontwerpen; je doet het allemaal in een handomdraai.

iPad mini (2021): aanbevolen voor jou!

Alles kunnen doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt én waar je het wilt. Surfen, mailen, series en films kijken, studeren en werken: het kan met de nieuwste iPad mini (2021). Wat je doet wordt niet alleen mooier door het Liquid Retina-display, het wordt ook leuker door de vele apps en makkelijker door de handzaamheid van het fijne 8,3-inch scherm. En dankzij de A15 Bionic-chip is de iPad mini (2021) sneller dan ooit. Bovendien gaat de batterij tot wel 12 uur lang mee, dus ideaal voor al jouw dagtaken.