Terug naar overzicht

iPhone 13

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

iPhone 13 kopen

iPhone 13 is een geheel vernieuwde iPhone, met alles wat je van de nieuwste iPhone verwacht, en meer. iPhone 13 heeft hetzelfde design als iPhone 12, maar heeft aan de binnenkant veel meer kracht en features om van te genieten.

De beste normale iPhone die je kunt vinden

Ben jij van plan om een iPhone 13 te kopen? Ben je toe aan een nieuwe iPhone of begin je net in het Apple-ecosysteem te rollen? Dan is iPhone 13 de perfecte keuze. iPhone 13 kopen doe je al voor een mooie prijs bij Amac. Dit model is het minder uitgeruste broertje van iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Dit neemt niet weg dat iPhone 13 een uitstekende smartphone is om aan te schaffen, vooral als je een ‘gewoon’ sterke iPhone wil.

  • De sterkste iPhone voor dagelijks gebruik
  • Geweldige features om jouw camera een stapje verder te brengen

iPhone 13 kopen doe je bij Amac

iPhone 13 heeft een scherm van 6,1 inch. Hiermee is de nieuwste iPhone net zo groot als iPhone 13 Pro. Er zit wel een verschil tussen de twee. iPhone 13 is namelijk net iets minder ‘Pro’ dan iPhone 13 Pro.

Laat je hierdoor niet afschrikken. Ben jij iemand die veel op WhatsApp, Instagram of TikTok te vinden is? Dan is iPhone 13 een perfecte Apple iPhone voor jou. Geen poespas, maar een iPhone van Apple die doet wat-ie moet doen. Nu kun je genieten van een extra lange batterijduur en een betere camera, waar je jouw eigen producties mee kunt draaien.

Waanzinnige specificaties

Als we iPhone 13 onder de loep nemen zien we veel moois. Zo zien we een nieuwe A15-chip, waardoor iPhone 13 net zo sterk als iPhone 13 Pro is en net zo sterk als de topmodellen Apple iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De batterij gaat tot wel 2,5 uur langer mee dan die van zijn voorganger. iPhone 13 heeft een dubbele camera op de achterkant, waarmee je prachtige scherpte-diepte-effecten kunt vastleggen. Alle nieuwe iPhones uit 2021 krijgen een nieuwe cameratechnologie, genaamd Center Stage. Hiermee volgt jouw iPhone bewegingen op het scherm, waardoor je altijd het belangrijkste op camera vastlegt.

  • Dubbele camera met Center Stage
  • Tot vier keer sterker scherm
  • Betere batterij en mooier scherm

iPhone 13 is nu ook te koop in nieuwe schitterende kleuren. We zien iPhone 13 in de kleuren roze, blauw, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED

iPhone 13 brengt een aantal variaties met zich mee. Zo kun je het model wel nog kopen met 128GB, 256GB en 512GB. iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max beginnen ook bij 128 GB, maar deze kun je ook kopen met 1TB opslag.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 13-modellen. Bestel hier jouw iPhone 13 en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of je haalt 'm gratis op in een van onze 50 winkels.