Terug naar overzicht

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini kopen

iPhone 13 mini is een geheel vernieuwde iPhone, met alles wat je van de nieuwste iPhone verwacht, en meer. iPhone 13 mini heeft hetzelfde design als iPhone 13 mini, maar heeft aan de binnenkant veel meer kracht en features om van te genieten.

De beste normale iPhone die je kunt vinden

Ben jij van plan om een iPhone 13 mini te kopen? Ben je toe aan een nieuwe iPhone of begin je net in het Apple-ecosysteem te rollen? Dan is iPhone 13 mini de perfecte keuze als je wilt genieten van een iets kleinere telefoon. iPhone 13 mini kopen doe je al voor een mooie prijs bij Amac. De sterkste iPhone voor dagelijks gebruik

  • Kleiner, handzaam scherm
  • Toch dezelfde kracht als iPhone 13

iPhone 13 mini kopen doe je bij Amac

iPhone 13 mini heeft een scherm van 5,4 inch. Hiermee is de nieuwste iPhone net zo groot als iPhone 12 mini. Er zit wel een verschil tussen de twee. iPhone 13 mini is net zo sterk als iPhone 13, maar dan in een kleiner jasje. iPhone 13 mini is de perfecte keuze als je de beste iPhone wilt, maar dan in een kleinere verpakking.

Waanzinninge specificaties

Als we iPhone 13 mini onder de loep nemen zien we veel moois. Zo zien we een nieuwe A15-chip, waardoor iPhone 13 net zo sterk als iPhone 13 Pro is en net zo sterk als de topmodellen Apple iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De batterij gaat tot wel 1,5 uur langer mee dan die van zijn voorganger. iPhone 13 mini heeft een dubbele camera op de achterkant, waarmee je prachtige scherpte-diepte-effecten kunt vastleggen. Alle nieuwe iPhones uit 2021 krijgen een nieuwe cameratechnologie, genaamd Center Stage. Hiermee volgt jouw iPhone bewegingen op het scherm, waardoor je altijd het belangrijkste op camera vastlegt.

  • Dubbele camera met Center Stage
  • Tot vier keer sterker scherm
  • Betere batterij en mooier scherm

iPhone 13 mini is nu ook te koop in nieuwe schitterende kleuren. We zien iPhone 13 mini in de kleuren roze, blauw, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED.

iPhone 13 mini brengt een aantal variaties met zich mee. Zo kun je het model wel nog kopen met 128GB, 256GB en 512GB.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 13 mini-modellen. Bestel hier jouw iPhone 13 mini en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of je haalt 'm gratis op in een van onze 50 winkels.