Terug naar overzicht

iPhone SE

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 11 Pro-modellen. Bestel hier jouw iPhone 11 Pro of 11 Pro Max en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone SE 2020 kopen - bij Amac ben je aan het juiste adres

Wil je een iPhone SE 2 kopen? Dan zit je bij Amac zeker goed. De iPhone SE 2020 specs komen heel erg overeen met die van de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Een extreem snelle iPhone voor een fractie van de prijs. iPhone SE 2 kopen? Voor de snelheid hoef je hem zeker niet links te laten liggen. De iPhone SE 2 specificaties bestaan onder andere uit de oude vertrouwde thuisknop. Zo ontgrendel je jouw nieuwe iPhone SE 2020 heel simpel met één druk op de knop. Dankzij de A13-chip kun je razendsnel apps openen, in een scala van augmented reality werelden stappen en haarscherpe foto’s maken met de groothoeklens en scherptediepte-optie. Daar komt nog bij dat je extreem scherpe video’s kunt maken in 4K-resolutie. Ook valt een batterij die tot 13 uur lang meegaat onder de iPhone SE 2 specs. Door de glazen achterkant van de iPhone SE 2 kun je deze ook nog eens draadloos opladen. iPhone SE 2020 kopen? Amac heeft alles wat je nodig hebt.

Nieuwe iPhone SE 2 prijzen – een beest voor een prikkie

Wil je de nieuwe iPhone SE 2020 kopen? De nieuwe iPhone SE 2020 is niet alleen klein en compact. Als je een iPhone SE 2020 koopt, krijg je zelfs de snelheid en prestaties van een vlaggenschip-iPhone, namelijk de iPhone 11. iPhone 11 Pro heeft dezelfde supersnelle chip. De nieuwe iPhone SE 2 is het eerste model die de thuisknop weer heeft geïntegreerd. Ook heb je de keuze uit drie verschillende iPhone SE 2 kleuren: wit, zwart en (PROJECT) RED. Naast de diverse kleuren kun je de iPhone SE 2020 kopen in drie verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en zélfs 256 GB.

De iPhone SE specs zorgen ervoor dat de nieuwe iPhone SE 2020 spat-, water- en stofbestendig is, naar de IP67-bestendigheidsnorm. Dit betekent dat de nieuwe iPhone SE 2020 tot 30 minuten lang onder water kan blijven tot een diepte van 1 meter. Mocht je dus een nieuwe iPhone SE 2020 kopen, maak je dan geen zorgen om regen of een glas water over jouw nieuwe iPhone SE 2. Heb je geen behoefte om boven de duizend euro neer te leggen voor een nieuwe telefoon? Dan zijn de iPhone SE 2 prijzen zeker iets om een gat in de lucht voor te springen. De iPhone SE 2020 prijs begint namelijk bij het bedrag van 489 euro. De iPhone SE 2 prijs is echt een frisse wind in het scala aan Apple-producten.

Het iPhone SE 2 beeldscherm is klein en compact

Geen zin in een bakbeest van een smartphone in je handen? Dan zou je zomaar eens de iPhone SE 2 kunnen kopen. De nieuwe iPhone SE 2020 specs worden aangevuld met een 4,7 inch Retina HD scherm, wat hetzelfde is als bij de betrouwbare iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s en iPhone 6. Hierdoor kun je ook de bescherming van deze oude modellen gebruiken als iPhone SE 2 hoesje. Stop de nieuwe iPhone SE 2 makkelijk in je zak of in je tas en je hebt een iPhone die de hele dag mee kan. Dit komt mede dankzij nog een van de andere iPhone SE 2 specs. De iPhone SE 2 batterijduur loopt namelijk op tot wel 13 uur!

Doei doei drukgevoelig scherm – hallo Haptic Touch!

Gloednieuw in de iPhone 6s was het zogeheten 3d Touch. Hoe hard je op je scherm drukte had invloed op wat er daadwerkelijk gebeurde. De nieuwe iPhone SE 2 heeft deze technologie de deur uitgedaan. Dit is nu vervangen door Haptic Touch. In plaats van harder op het scherm te drukken, registreert Haptic Touch hoelang je jouw vinger op het beeldscherm houdt. Als je bijvoorbeeld je vinger net iets langer op de camera-app houdt, zal je bijvoorbeeld heel snel een selfie of video kunnen maken. Je hoeft nu niet eens meer de app zelf te openen om een handeling uit te voeren. In de nieuwe iPhone SE 2 is dit niet anders meer.

Touch ID is terug van weggeweest op iPhone SE (2020)

De iPhone SE 2 specificaties blijven verbazen. Waar we vooral vrolijk van worden is dat de Touch ID terug is! Leg simpelweg je vinger op de thuisknop en ontgrendel zo gemakkelijk jouw nieuwe iPhone SE 2. Meer dan één persoon die de iPhone SE 2020 gebruiken? Registreer dan meerdere vingerafdrukken om makkelijk bij al je gegevens te komen.

Prachtige kiekjes door de geweldige iPhone SE 2 camera

De nieuwe iPhone SE 2 kopen? De camera van de iPhone SE 2020 heeft een diafragma van f/1.8. Hierdoor maak je zelfs bij weinig licht de mooiste foto’s. Door het diafragma van de nieuwe iPhone SE 2020 is het ook nog eens mogelijk om foto’s te maken met een prachtig scherptediepte-effect. Deze feature was al zeer populair bij de duurdere modellen. Het effect is later zelfs nog aan te passen. Zeg die spiegelreflexcamera maar vaarwel. Bij Amac kun je de iPhone SE 2020 kopen, zodat je nooit meer een grote camera op zak hoeft te hebben. De iPhone SE 2 camera beschikt over één groothoeklens. Zo heb je met de iPhone SE 2020 camera een veel groter beeldbereik dan met een reguliere camera. Die familiefoto’s worden een eitje met de nieuwe iPhone SE 2.

iPhone SE 2 specs liegen er niet om!

Benieuwd wat de iPhone SE 2 in zijn mars heeft? Hier lees je de verschillende iPhone SE 2020 specs. De iPhone SE 2 wordt aangedreven door dezelfde krachtige A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zit. Zo wordt geen enkele taak te veel voor de iPhone SE 2020. De processor van de nieuwe iPhone SE 2 zorgt ervoor dat geen taak te zwaar is. Wil je snel een vakantievideo monteren in iMovie? Of speel je liever de hele dag online games met je vrienden? Dankzij de kracht van de nieuwe processor vlieg je door je apps heen. Een Formule-1 coureur zou er het warm van krijgen. Door deze A13-processor is het ook mogelijk om op de iPhone SE 2 AR (Augmented Reality) te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld met jouw iPhone SE 2 kijken of die ene bank mooi in jouw interieur staat? Of meet je liever de Eiffeltoren op tijdens jouw jaarlijkse vakantie? Met de iPhone SE 2 specs is dit allemaal mogelijk.

Natuurlijk moeten al die mooie foto’s en video’s op je nieuwe iPhone SE 2020 ergens worden opgeslagen. Gelukkig zijn de iPhone SE 2 specificaties niet op. De iPhone SE 2020 kopen doe je namelijk in drie verschillende varianten. Zo kun je kiezen uit 64GB, 128GB of zelfs 256GB opslag. Maak je af en toe een kiekje in de natuur? Dan is het wellicht een goede keus om de 64GB variant van de iPhone SE 2 te kopen. Maak je dagelijks honderden selfies en video’s van je huisdier? De iPhone SE 2 met 256GB is dan waarschijnlijk de beste keuze.

iPhone SE 2020 mag er zeker zijn!

Ben je nou enthousiast geworden over de nieuwe iPhone SE 2? Dan ben je bij Amac aan het goede adres. Met 50 stores door heel Nederland is er altijd wel een collega in de buurt om je de fijne kneepjes van de iPhone SE 2 te laten zien. Ben je al helemaal verkocht en wil je de nieuwe iPhone SE 2 kopen? Dan kun je dit natuurlijk direct doen op onze eigen website!


-- iPhone SE is spat‑, water‑ en stof­bestendig en voldoet aan bestendigheids­norm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

-- Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Zie voor meer informatie apple.com/nl/batteries en apple.com/nl/iphone/battery.html.

-- Draadloze oplader en adapter van 18 W voor snelladen afzonderlijk verkrijgbaar. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2020 met prototypen van iPhone SE (2e generatie) en de software, en Apple USB‑C-lichtnet­adapters (model A1720 van 18 W en model A1882 van 30 W). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.

-- Data-abonnement vereist. 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE en bellen via wifi zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem contact op met je provider en kijk op apple.com/iphone/LTE voor meer informatie over LTE-ondersteuning.

-- Compatibel met AirPods (1e generatie of nieuwer), PowerBeats Pro, Beats Solo3 Wireless, BeatsX, Beats Studio3 Wireless en Powerbeats3 Wireless, en vereist de nieuwste versie van iOS.

-- Voor eSIM is een mobiel abonnement vereist (mogelijk gelden er beperkingen voor het overstappen naar een andere provider en voor roaming, zelfs na het beëindigen van het abonnement). Niet alle providers bieden ondersteuning voor eSIM. Als je bij bepaalde providers een iPhone aanschaft, is eSIM mogelijk uitgeschakeld. Neem voor meer informatie contact op met je provider. Ga voor meer informatie naar support.apple.com/nl-nl/HT209044.