Terug naar overzicht

iMac 21,5-inch

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk alle iMac 21,5-inch modellen met en zonder Retina 4K-display. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iMac 21,5-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

iMac 21,5-inch kopen

Ben jij op zoek naar een Apple iMac 21,5-inch? Dan zit je goed bij Amac. De 21,5-inch is een echte all-in-one desktop computer, die aan de randen slechts vijf millimeter dun is. Met haar zevende generatie Intel Core processoren, een verbeterde Intel Iris Plus of AMD Radeon Pro grafische kaart, Thunderbolt 3 en optionele Fusion Drive of SSD, is dit de ultieme iMac voor dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen van het kopen van een iMac 21,5-inch

Het oogverblindende design van iMac heeft randen van slechts vijf millimeter dik, wat het ontwerp super strak maakt. Deze all-in-one Mac staat schitterend op je bureau en neemt met zijn design weinig ruimte in. Het 21,5-inch model is er in twee varianten: met een prachtig display met LED-achtergrondverlichting of een adembenemend 4K-display.

Processoren en geheugen van iMac 21,5-inch

De 21,5-inch iMac is sneller en krachtiger dan ooit en voorzien van de zevende generatie Intel Core i5 en i7 processoren.

De normale 21,5-inch is standaard voorzien van:

• Een 2,3GHz dual-core Intel Core i5 met Turbo Boost tot 3,6GHz;
• 8GB 2133-MHz DDR4 werkgeheugen;
• 1 TB HDD, uitbreidbaar tot 1TB Fusion Drive of 256GB SSD;
• Intel Iris Plus Graphics 640 grafische kaart.

De 4K-display versie van 21,5-inch iMac is standaard voorzien van:

• Een 3,0GHz quad-core Intel Core i5 met Turbo Boost tot 3,5GHz, uitbreidbaar tot een 3,6GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,2GHz;
• 8GB 2400-MHz DDR4 werkgeheugen;
• 1TB HDD, uitbreidbaar tot een SSD van 1TB;
• AMD Radeon Pro 555 grafische kaart met 2GB videogeheugen, uitbreidbaar tot een Radeon Pro 560 met 4GB videogeheugen.

Met deze specificaties gaat het spelen of maken van games, het afspelen van of produceren van video en alle andere grafische intensieve toepassingen soepeler en indrukwekkender dan ooit. Ook dagelijkse taken als teksten schrijven, e-mails lezen, internetten of foto’s bekijken gaan met het grootste gemak. Zoals boven benoemd kan iMac 21,5-inch worden voorzien van de Fusion Drive die het beste van twee werelden combineert: de grote capaciteit van een traditionele harde schijf en de snelheid van flashopslag. Met het besturingssysteem macOS worden de programma’s en bestanden die je het meeste gebruikt automatisch naar het flashgedeelte van de Fusion Drive verplaatst, waardoor deze razendsnel opstarten en altijd voor je klaarstaan. Ook kun je kiezen voor een SSD, wat nóg sneller is.

Aansluitingen op iMac 21,5-inch

iMac 21,5-inch is onder anderen voorzien van twee Thunderbolt 3-poorten, waarmee je meerdere Thunderbolt-apparaten op één poort aansluit of razendsnel bestanden op een Thunderbolt 3-schijf zet. Ook beschikt de 21,5-inch iMac over een SDXC-kaart sleuf, twee USB 3-poorten, een koptelefoonaansluiting en een Gigabit Ethernet-poort. Deze aansluitingen ondersteunen: DisplayPort, Thunderbolt (tot 40 Gbps) en USB 3.1. De Thunderbolt 3-aansluitingen ondersteunen Thunderbolt 2, HDMI-, DVI- en VGA-uitvoer via afzonderlijk verkrijgbare adapters. Door het gebruik van verschillende iMac accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw 21,5-inch iMac.

iMac 21,5-inch aanbevolen voor

iMac 21,5-inch is perfect voor dagelijkse werkzaamheden, creatieve vormgeving en bewerking. Deze iMac is snel genoeg voor bijvoorbeeld professionele video-en fotobewerking, professionele muziekbewerking en 3D-vormgeving. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten en films kijken zijn perfect te doen. iMac 21,5-inch wordt standaard geleverd met een draadloze muis en toetsenbord.