Terug naar overzicht

iMac 27-inch

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk alle iMac 27-inch modellen met Retina 5K-display. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iMac 27-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

iMac 27-inch kopen

Ben jij op zoek naar een Apple iMac 27-inch? Dan zit je goed bij Amac. Deze iMac 27-inch heeft een haarscherp 5K-Retina display en een ontzettend dunne aluminium behuizing van slechts vijf millimeter. Met haar zesde generatie Intel quad-core processoren en krachtige AMD Radeon grafische kaart, Thunderbolt 2 en Fusion Drive is dit de ultieme iMac van de familie en voor op werk!

Voordelen van het kopen van een iMac 27-inch

iMac 27-inch met Retina 5K-Retina display is een superieure desktop computer. Werken was nog nooit zo prettig, want door toepassing van allerlei geavanceerde technieken is de kleurenweergave en het contrast van deze iMac nog beter dan voorheen. Met 500 nits is het niet alleen superscherp, maar ook enorm helder. Hierdoor ervaar je elk detail haarscherp en kijk je zowel van veraf als dichtbij naar een kraakhelder display met ondersteuning voor één miljard kleuren. Het biedt geweldige mogelijkheden als het gaat om bewerken van videomateriaal en fotobewerking van hoge resolutie beelden.

Processoren en geheugen

De 27-inch iMac is sneller en krachtiger dan ooit. Hij is standaard voorzien van een krachtige 4,4GHz quad-core Intel Core i5 met Turbo Boost tot 3,8GHz, en uitbreidbaar tot een 4,2GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,5GHz. Daarnaast wordt hij standaard geleverd met 8 GB 2400-MHz DDR-4 geheugen, wat uitbreidbaar is tot 64 GB dankzij de vier SO-DIMM-sleuven. Zo kun je altijd op een later moment je werkgeheugen nog uitbreiden.

Naast het werkgeheugen en de processor, is iMac van binnen standaard voorzien van 1 TB Fusion Drive, wat ervoor zorgt dat jouw bestanden en programma’s razendsnel openen. Mocht je nog meer opslag en snelheid willen, dan kan je er ook voor kiezen om hem uit te breiden naar een 2 TB SSD.

Mocht je veel grafische werkzaamheden gaan verrichten, dan is 27-inch iMac met 5K-Retina display ideaal voor jou. De standaard grafische kaart is de krachtige Radeon Pro 570 met 4 GB videogeheugen. Deze is uit te breiden tot een Radeon Pro 580 met 8 GB VRAM. Zo wordt het spelen van games, het afspelen of produceren van video’s en het benutten van andere grafische intensieve toepassingen indrukwekkender dan ooit.

Aansluitingen

iMac 27-inch beschikt over een koptelefoon-aansluiting, SDXC-kaartsleuf, vier USB 3-poorten, twee Thunderbolt 3-poorten en een Gigabit Ethernet-aansluiting. Dit zorgt ervoor dat je enorm veel kunt aansluiten. Zo ondersteunen de Thundebolt 3-poorten: Displayport, Thunderbolt (tot 40 Gbps), USB 3.1 en Thunderbolt 2-, HDMI-, DVI- en VGA-uitvoer via afzonderlijk verkrijgbare adapters. Tevens werkt de Thunderbolt 3-poort ook als USB-C-poort.

iMac 27-inch aanbevolen voor

iMac 27-inch met 5K Retina scherm is de perfecte Mac voor creatieve professionals, thuis of op het werk. iMac 27-inch is snel genoeg om er van alles mee te doen, denk hierbij aan professionele video-en fotobewerking, professionele muziekbewerking en 3D-vormgeving. Met 14,7 miljoen pixels bevat het Retina 5K-display zeven keer zoveel pixels als een Full HD tv! Hierdoor ervaar je ongelofelijk veel detail op grootse schaal. iMac 27-inch wordt standaard geleverd met de draadloze Magic Mouse en Magic Keyboard.