Terug naar overzicht

Mac Pro

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk alle Mac Pro modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Mac Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Ben je op zoek naar de nieuwe iMac Pro? Kijk dan op de pagina met alle iMac Pro modellen.

Mac Pro kopen

Ben jij op zoek naar een Apple Mac Pro? Dan zit je goed bij Amac. Mac Pro is hét ultieme professionele werkstation voor real-time 5K videobewerking, 3D-modellering en animatie, fotografie, audio, opmaak, vormgeving of wetenschap. Een ongelooflijk compact, snel én stil apparaat, met de beste uitbreidingsmogelijkheden ooit.

Voordelen van het kopen van een Mac Pro

Mac Pro is ontworpen rondom een geïntegreerde thermische kern. De compacte behuizing biedt ruimte aan alle hardware die je nu en in de toekomst nodig hebt en is daarnaast zo vormgegeven dat warme lucht snel wordt afgevoerd. Eén stuk aluminium zorgt voor de koeling van Mac Pro, gecombineerd met een slim systeem van warmteverspreiding en verticale luchtstromen. Het resultaat: een strakke, compacte Mac Pro die niet misstaat op je bureau. De Mac Pro heeft ingebouwde Thunderbolt 2- en USB 3.0-voorzieningen, Gigabit Ethernet- en HDMI 1.4-poorten en bepaalt daarmee de standaard voor hoogwaardige uitbreidingsvoorzieningen. Gebruik verschillende Mac Pro accessoires samen en vergroot de functionaliteiten van jouw Mac Pro.

Kies voor een Intel Xeon E5 processor met 4, 6, 8 of 12 cores met een L3-cache van maximaal 30 MB. De Xeon-processor maakt de Mac Pro nog krachtiger en zorgt ervoor dat zelfs de meest veeleisende taken naast elkaar kunnen worden uitgevoerd. Mac Pro is daarnaast uitgerust met 1866‑MHz DDR3 ECC-werkgeheugen. Je kunt je Mac Pro uitbreiden tot een maximum van 64GB werkgeheugen.

Met Mac Pro ben je klaar voor de toekomst. Bewerk 5K-video op volledige resolutie, dankzij de twee FirePro-videokaarten. Mac Pro ondersteunt tot drie 5K-beeldschermen naast elkaar. Mac Pro is standaard voorzien van razendsnelle flashopslag. Het grote voordeel hiervan is de enorme snelheid waarmee grote bestanden worden geopend en de minimale opstarttijd van OS en al je programma's. PCIe-flashopslag maakt de kracht en snelheid van Mac Pro compleet.

Mac Pro aanbevolen voor

Mac Pro is de perfecte desktopcomputer voor professionals die veel van een computer vragen en verwachten. Alle gekozen technieken en onderdelen zijn gericht op een maximale verwerkingscapaciteit. Hierdoor is de Mac Pro hét ultieme professionele werkstation voor real-time 5K video- en fotobewerking, 3D-vormgeving en animatie, fotografie, professionele muziekbewerking, opmaak, vormgeving of wetenschap. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerking, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten, films kijken en het spelen van games gaan met ongekende snelheid.