Terug naar overzicht

MacBook Air

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 14
 6. 15

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 14
 6. 15

De MacBook Air 2020 is beschikbaar in Spacegrijs, Roségoud en Zilver. Bestel jouw model en krijg standaard consumentengarantie. Jouw MacBook Air 2020 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze stores.

MacBook Air 2020 kopen? Amac staat voor je klaar

Op zoek naar een nieuwe laptop? Of is jouw oude MacBook eindelijk toe aan vervanging? Met de nieuwe MacBook Air 2020 is er altijd wel een configuratie voor jou. Heb je heel veel opslag nodig? Kijk dan eens naar een MacBook Air 2TB. Wil jij heel veel taken tegelijkertijd doen? Dan is het wellicht handig om 16 GB-werkgeheugen te pakken als je een MacBook Air 2020 gaat kopen. Bij Amac helpen we je graag om de beste keuze te maken.

De MacBook Air 2020 met M1-chip prijzen liegen er niet om!

De dunste en lichtste MacBook is nu nog beter. Met dank aan de krachtige Apple M1-chip heeft MacBook Air een complete metamorfose ondergaan. De gloednieuwe Apple M1-chip zorgt voor een enorme vooruitgang in prestaties van de centrale processor en de grafische mogelijkheden. Als kers op de taart geniet de nieuwe MacBook Air met M1-chip van een batterijduur tot maar liefst 18 uur. Je kunt nog steeds kiezen uit de oude vertrouwde hoeveelheden opslag en werkgeheugen. Heb je veel opslag nodig voor veel bestanden? Kies dan voor de 2TB MacBook Air met M1-chip. Liever veel zware taken tegelijkertijd? Dan is de MacBook Air met M1-chip, in combinatie met 16GB werkgeheugen de beste keuze.

Klinken deze MacBook Air M1 specs allemaal heel leuk, maar heb je meer nodig? Dan kun je jouw eigen MacBook Air 2020 met M1-chip samenstellen. Zo heb je altijd de perfecte MacBook Air 2020 specs die jouw wensen compleet vervullen.

Het MacBook Air 2020 toetsenbord is om van te dromen

MacBook Air mwet M1-chip maakt weer gebruik van Magic Keyboard, dat werd geïntroduceerd op de 16-inch MacBook Pro. Het schaarmechanisme heeft een key travel van 1 mm en zorgt dat je makkelijker, nauwkeuriger en stiller typt op jouw MacBook Air 2020. Met de pijltoetsen in een omgekeerde T kun je soepel navigeren, of je nu bezig bent met coderegels, spreadsheets of een game. En dankzij de omgevingslichtsensor en de toetsen met achtergrondverlichting kun je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

De nieuwe MacBook Air (2020) met M1-chip - USB-C blijft de standaard

Het is niets nieuws dat alle nieuwe MacBooks uitgerust zijn met meerdere USB-C-poorten. Ook de MacBook Air 2020 met M1-chip moet eraan geloven. De nieuwe MacBook Air 2020 heeft opnieuw twee USB-C-poorten. Zo kun je al jouw gewenste apparatuur aansluiten. Let op, je hebt hier vaak verschillende verloopstukjes voor nodig, aangezien USB-C nog niet overal de standaard is.

Mocht je nog gebruikmaken van kleine USB-sticks? Dan is het handig om een USB-C-naar-USB-kabel aan te schaffen. Natuurlijk biedt Amac ook een groot assortiment aan verloopstukjes aan. Zo heeft Apple zelf een aantal verschillende opties. Ook bieden wij merken aan als Satechi en Belkin.

M1. Vederlichte turbo

Apple introduceert voor het eerst haar eigen chips in MacBook Air (2020). De Apple M1-chip in MacBook Air (2020) combineert een CPU (centrale processor) en GPU (grafische processor) samen met miljarden transistoren van maar 5 nanometer.. Door deze nieuwe chip is het gebruik van een ventilator verleden tijd. De chip bevat 8 cpu-cores, waarvan 4 krachtige en 4 energiezuinige. Naast een extreem snelle MacBook Air met M1-chip, krijg je dus ook een muisstil apparaat.

MacBook Air (2020) met M1-chip maakt gebruik van een verbeterde versie van machine learning. Door de 16-core Neural Engine is jouw MacBook Air met M1-chip nog slimmer en sneller. In combinatie met de nieuwe M1-chip zorgt dit voor snelle geautomatiseerde processen. Kortom, jouw MacBook Air weet wat jouw favoriete apps en taken zijn en start deze nog sneller op. Door de kracht van de, in huis gemaakte chip van Apple, en de snelle Neural Engine heb je met MacBook Air (2020) de snelste en lichtste MacBook ooit.

MacBook Air 2020 met M1-chip kopen bij Amac

Koop jij een MacBook Air 2020 online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om jouw MacBook Air 2020 gratis af te halen in één van onze 50 Amac stores. Natuurlijk zijn de MacBook Air (2020)-modellen zonder M1-chip ook nog gewoon te bestellen bij ons op de website.