Terug naar overzicht

Belkin

Belkin Accessoires

Belkin

Belkin

Belkin brengt technologie en mensen samen. Hun doel is om de technologie die mensen verbindt met hun favoriete bezigheden, te verbeteren. De producten zijn daarom eenvoudig in gebruik en hebben een ontzettend hoge gebruiksvriendelijkheid. Zo profiteer je elke dag optimaal van technologie en maak je jouw leven makkelijker en aangenamer.
Bekijk alles

Belkin draadloos laadstation

Laad jouw iPhone snel en draadloos op.
Vanaf: € 39,95
Koop nu

Belkin draadloze opladers

Snel opladen was nog nooit zo makkelijk. Alle draadloze laders van Belkin zijn zo ontwikkeld dat ze compatibel zijn met alle apparaten die Qi ondersteunen.
Bekijk alle producten

Belkin iPhone + Apple Watch laadstation

Met dit laadstation laad je jouw iPhone én Apple Watch met de hoogst mogelijke snelheid draadloos op. Daarnaast ondersteunt het laadstation de nachtklokmodus voor de Apple Watch, zodat de wekkerfunctie ook gebruikt kan worden tijdens het opladen. Wel zo handig!
€ 149,95
Meer info

Belkin BoostCharge met Lightning-connector

Met de Belkin BoostCharge heb je voortaan maar één kabel nodig om jouw iPhone en de powerbank zelf op te laden. Verkrijgbaar in zwart en wit.
Vanaf: € 29,95
Bestel nu

Belkin USB-C multimedia-hub

Deze USB-C-hub is voorzien van een SD-kaartlezer, twee USB-A-poorten en een USB-C-, HDMI- en ethernetpoort. Ideaal wanneer je meerdere apparaten op jouw Mac wilt aansluiten!
€ 99,95
Bestel nu

Belkin DuraTek Plus

Deze stevige Lightning-kabel is dankzij kevlarvezels en dubbelgevlochten nylon extra sterk en buigzaam. Daarnaast heeft hij 5 jaar garantie en is hij verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
Vanaf: € 24,95
Lees meer

Belkin ScreenForce™

Heb je een Belkin-screenprotector gekocht en heb je hulp nodig? Laat in een Amac Store bij jou in de buurt een Tempered Glass, InvisiGlass, InvisiGlass Ultra of InvisiGlass Ultra Privacy Glass plakken door onze getrainde sales advisors. Zo bescherm je iPhone met een screenprotector, recht en vrij van bubbeltjes.
Belkin auto accessoires Bekijk hoe Belkin jouw autorit veiliger en prettiger maakt

Alles voor onderweg

Altijd bereikbaar zijn én veilig navigeren? Belkin heeft het juiste accessoire voor in jouw auto.
Bekijk aanbod