Terug naar overzicht

Freecom

Freecom

Freecom

Deze Duitse fabrikant was opgericht in 1989 en is later verkocht aan Mitsibushi / Verbatim. Freecom maakt verschillende soorten opslagmogelijkheden, zoals kleine USB-sticks en grote, stevige externe harde schijven voor jouw MacBook of IMac. De producten van Freecom zijn stevig, hebben veel opslag en hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Vind jouw Freecom opslagmogelijkheid bij Amac

Bij Amac vind je diverse opslagmogelijkheden van Freecom. Kies bijvoorbeeld de externe, draagbare Mobile Drive Mg. Een harde schijf die met zijn lichtgewicht aluminium behuizing en een dikte van slechts 1,5 cm de ideale toevoeging is voor je Mac. Of ga voor de Mobile Drive XXS, die razendsnel al je zakelijke-, persoonlijke- en multimediabestanden verplaatst. Toon meer

Het Duitse Freecom is een pionier in het produceren van gebruikersvriendelijke externe opslagapparatuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en levert innovatieve desktop en mobiele opslagoplossingen, op het netwerk aangesloten opslagapparaten, mediaplayers, internetradio’s, USB-sticks, DVD-recorders en professionele tape-opslag. Met twintig jaar ervaring is Freecom één van de leidende Europese merken in deze branche.

Er komen geen producten overeen met de selectie.