Terug naar overzicht

LaCie

LaCie
LaCie Portable SSD Snel. Licht. Dun. Duurzaam.

LaCie Portable SSD

Met zijn snelheden tot 540 MB/s, Mac- en Windows-compatibiliteit, USB 3.0 en USB-C, een enorme capaciteit tot 2 TB en een slank, diamantgesneden ontwerp voor het leven onderweg, respecteert LaCie® Portable SSD uw kostbare tijd. Door uw tijd nooit te verkwisten.
Vanaf: € 99,95
Bestel nu

LaCie Mobile Drive

De mobiele harde schijf van LaCie biedt genoeg ruimte voor je foto’s, muziek, video's, documenten en nog veel meer. De schijf is compatibel met Mac en Windows. Je sluit de harde schijf aan via USB‑C en USB 3.0 zodat je overal snel bij je bestanden kunt. Met Lacie Toolkit kan je met één klik backups maken of zelfs automatisch laten doen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum pakt LaCie uit met een diamantgeslepen design dat er schitterend uitziet.
Bestel nu
LaCie Mobile Drive Perfect voor Mac

Design, performance en langdurige betrouwbaarheid

LaCie, het topmerk van Seagate Technology, ontwerpt opslagoplossingen van wereldniveau voor fotografen, videografen, audioprofessionals en andere veelgebruikers. Met toonaangevende technologie, prestaties, kwaliteit en klantenondersteuning helpt LaCie je bij het waarmaken van je creatieve visie. We onderscheiden ons door onze focus op design, ongeëvenaarde technische prestaties en duurzame betrouwbaarheid.
Shop LaCie producten

Big Family

Groter denken? Wij helpen u graag. Met een capaciteit van wel 168TB (12big), 84TB (6big), 28TB (2big) en snelheden van 2600 MB/s en RAID 5/6 hebben desktopcomputers met de LaCie 12big, 6big, 2big Thunderbolt 3 geen enkel probleem met de tsunami aan gegevens van hi-res-camera's.
Bekijk producten

LaCie Rugged

De compacte LaCie Rugged (USB-C en USB 3.0) schijf biedt met een capaciteit tot maximaal 4 TB een veilige opslagplaats voor al je documenten, media en overige files. De robuuste Rugged mini schijf beschermt je files zelfs onder extreme omstandigheden.
Bestel nu