Terug naar overzicht

Microsoft Office

Microsoft Office

Microsoft Office

Zeg je Microsoft, dan zeg je Word, Excel en Powerpont. Deze programma’s zijn niet te missen in het werk- of studentenleven. Wie heeft er geen Microsoft Office-pakket op zijn of haar computer staan. Dat is ook met goede reden. De programma’s van Office werken altijd geweldig en zijn zo makkelijk in gebruik. Microsoft Office is iets wat je niet kunt missen.

Microsoft Office 2019 voor Mac

Met Microsoft Office 2019 voor Mac maak je gebruik van Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Office 2019 is gemaakt om nog makkelijker met vrienden, familie, collega’s en studiegenoten samen te werken. Gebruik de nieuwste toepassingen en bereik gewenste resultaten. Alle Microsoft Office programma’s zijn verkrijgbaar in de uitvoering Thuisgebruik & Studenten en Thuisgebruik & Zelfstandigen, welke een eenmalige aankoop zijn. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Meer tonen

Met het nieuwe Microsoft Office 365 Home Premium pakket kun je alle Office programma’s gebruiken op vijf Macs óf pc's, vijf iPads/tablets en vijf iPhones/smartphones. De Microsoft Office 365 Personal versie is te gebruiken op één Mac óf pc, één iPad/tablet en één iPhone/smartphone. Daarnaast krijg je bij de 365 pakketten maar liefst 1 TB aan online opslag cadeau. Met het eenjarige Office 365-abonnement krijg je altijd de nieuwste versie van de Office-toepassingen.