Terug naar overzicht

Accessoires aanbiedingen

Wil je meer weten over de Sale en Open Box-producten? Onderaan deze pagina vind je uitleg over Open Box-producten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Accessoires voor je MacBook, iPhone, iPad, iMac, en iPod zijn nu extra scherp geprijsd. Kies jouw favoriete product uit, altijd met garantie en 14 dagen retourrecht. Jouw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze ​50 Stores.

Accessoires Sale

De meeste producten die in de Amac Sale zitten, zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een nieuw product uit de Amac Sale aan, dan krijg je hierop dezelfde garantie als vergelijkbare artikelen die niet in de Amac Sale zitten. Daarnaast zijn alle producten in de Sale binnen 14 dagen te retourneren. Je herkent de Sale producten aan het rode label.

Open Box-producten

Een Open Box-product is een artikel dat eerder in de winkel als demomodel heeft gestaan of door een klant is geretourneerd. Om in aanmerking te komen voor herverkoop, wordt het artikel eerst door onze technische dienst gecontroleerd en mag er hooguit lichte cosmetische schade aan het product zitten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het product technisch in orde is. Daarnaast worden álle Open Box-producten geleverd in de oorspronkelijke doos met bijbehorende accessoires*.

De levertijd van een Open Box-product is vaak langer (5-8 werkdagen) dan wat we normaal gesproken gewend zijn (1-2 werkdagen). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, wordt een Open Box-product eerst nog grondig gecontroleerd voordat deze de deur uitgaat. Wanneer jouw bestelling op het punt staat geleverd te worden, ontvang je daar bericht van.

Amac biedt standaard één jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een Open Box-product, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Info over de fabrieksgarantie vind je bij de specificaties van het product. Lees meer over garantie bij Amac.

* Bij iPhone Open Box-modellen worden geen Apple oordopjes meegeleverd.