Terug naar overzicht

Satechi Slim X1 Bluetooth Toetsenbord

new
Zoom
 • Verlichte toetsen
 • MacOS-functietoetsen
 • Tot 3 bluetooth verbindingen tegelijk
Levertijd:
Direct afhalen: niet mogelijk
€ 79,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Upgrade je installatie onderweg met het Satechi Slim X1 Bluetooth-toetsenbord met achtergrondverlichting. Het toetsenbord is ontworpen met Apple-gebruikers in gedachten en heeft een volledige QWERTY-indeling, Bluetooth-verbinding voor mee... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Satechi Slim X1 Bluetooth Toetsenbord

Upgrade je installatie onderweg met het Satechi Slim X1 Bluetooth-toetsenbord met achtergrondverlichting. Het toetsenbord is ontworpen met Apple-gebruikers in gedachten en heeft een volledige QWERTY-indeling, Bluetooth-verbinding voor meerdere apparaten en macOS-functietoetsen, allemaal kleiner en compacter. Het Slim X1 Bluetooth-toetsenbord met achtergrondverlichting is perfect voor in je thuiskantoor of op een terras en is uitgerust met handige verlichte toetsen en een oplaadbare USB-C-poort voor verbeterd typen in elke omgeving.

Gemak binnen handbereik

Met verlichte toetsen met achtergrondverlichting en tien instelbare helderheidsniveaus, plus functietoetsen die zijn ontworpen voor Mac en iOS om gemakkelijk te werken, waar je ook bent.

Alle functies waar u van houdt

Ontworpen met Apple-gebruikers in gedachten, bevat het Satechi Slim X1 Bluetooth-toetsenbord met achtergrondverlichting alle onmisbare functies die je nodig hebt, zoals gebruiksvriendelijke Bluetooth, instelbare verlichte toetsen en Mac-functietoetsen, allemaal met de omvang die je thuis kunt laten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode ST-BTSX1M
Merk Satechi
Kleur Spacegrijs
Model Slim X1 Bluetooth Toetsenbord
Toetsindeling Int. Engels (QWERTY)
Verbinding Draadloos
In de doos Satechi Slim X1 Bluetooth Toetsenbord
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.