Terug naar overzicht

Apple Watch Nike+

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Bekijk en vergelijk alle Apple Watch Nike+ modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch Nike+ wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Apple Watch Nike+ kopen

Ben jij op zoek naar de nieuwe Apple Watch Nike+? Dan zit je goed bij Amac. De Nike+ Apple Watch Series 3 heeft nu nog meer functionaliteiten om jouw sportactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan een verbeterde Hartslag-app, een hoogtemeter en waterbestendigheid tot 50 meter2. Dankzij deze features en de nieuwe Dual Core S3-chip geniet jij op ieder moment van jouw Apple Watch.

Voordelen van het kopen van een Apple Watch Nike+ Series 3

Welke sport je ook doet, met Apple Watch Nike+ Series 3 kun je jouw iPhone thuislaten. Dankzij de verbeterde Hartslag-app is het mogelijk om tijdens het sporten nog nauwkeurigere informatie te ontvangen. Zo weet je binnen een handomdraai of je hartslag afwijkt door middel van een melding, en kun je nauwkeurig zien op de wijzerplaat wat het resultaat was van de laatste meting. Dankzij de ingebouwde gps heb jij de mogelijkheid om resultaten zoals afstand, snelheid en tempo in te zien. Zodra je thuiskomt van het sporten worden deze gegevens gedeeld met jouw iPhone en zijn ze terug te vinden in de Gezondheids-app. Hier heb jij een overzicht vanaf het moment dat jij je Apple Watch in gebruik nam tot heden. Mocht je nou een echte waterliefhebber zijn: ga dan duiken, snorkelen of surfen met jouw Nike+ Apple Watch Series 3. Deze waterbestendige Apple Watch kun je namelijk met je meenemen tot een diepte van 50 meter2.

Mocht je willen beginnen met sporten met Apple Watch, geen probleem. Apple Watch Nike+ brengt jou de motivatie om actief te worden. In de Activiteit-app krijg je coaching om je doel iedere dag weer te halen. Uniek aan de Nike Apple Watch is dat hij een speciale Nike+ Run Club-app heeft. Deze app is speciaal ontwikkeld voor hardlopen. Start je training en krijg audiobegeleiding van een Nike+ Run Club-coach, topatleet of speciale gast. Daarnaast is het tijdens het bewegen nu mogelijk om door je favoriete playlist te scrollen, zodat je niet meer je iPhone erbij hoeft te pakken om je favoriete nummer op te zoeken.

Met Apple Watch Nike+ Series 3 mis je nooit meer iets belangrijks. Je krijgt direct alle informatie op je pols binnen. Voel een zacht tikje als een bericht of telefoontje binnen komt. Ook heb je in no time toegang tot de meest gebruikte apps, zoals muziek en social media. Dankzij het super scherpe Retina-display zul je altijd alles kunnen blijven lezen, ook als de zon schijnt.

Voor al je vragen kan je terecht bij Siri. Siri op Apple Watch is nu nog slimmer geworden. Dankzij de 70 procent snellere Dual Core S3-processor kun je nu niet alleen opdrachten geven aan Siri, maar ook dingen vragen. Siri is nu in staat terug te praten. Zo vraag je bijvoorbeeld wat de weersverwachting wordt of wanneer je volgende afspraak is. Zo ben je altijd in verbinding met je telefoon, en met jezelf.

Apple Watch Nike+ Series 3 aanbevolen voor

Op zoek naar het ultieme sporthorloge, een stijlvol sieraad of een perfecte aanvulling op jouw iPhone? Dan is Apple Watch Nike+ Series 3 voor jou. Als veeleisende sporter haal je met deze Apple Watch nog meer uit je dagelijkse beweging en gezondheid. Ingebouwde gps, verbeterde hartslagsensor, hoogtemeter, waterbestendig en de Work-out-app helpen je hierbij. Apple Watch Nike+ Series 3 zal snel op jouw eisen reageren dankzij de 70 procent snellere dual-coreprocessor en nieuwe draadloze chip. Daarnaast is het niet alleen een prachtig sieraad om je pols, maar ook een handige verlenging van jouw iPhone. Je wordt namelijk de hele dag op de hoogte van alles en iedereen gehouden, zonder dat jij jouw iPhone erbij hoeft te pakken of dat je deze mee hoeft te nemen. Apple Watch Nike+ Series 3 beschikt over een licht, flexibel, ademend Nike+ bandje van fluorelastomeer. Apple Watch Nike+ is verkrijgbaar in twee formaten: Apple Watch Nike+ Series 3 48mm en Apple Watch Nike+ Series 3 38mm.

2. Apple Watch Nike+ Series 3 en Series 4 voldoen aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Nike+ Series 3 en Series 4 zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Leren bandjes en bandjes van roestvrij staal zijn niet waterbestendig.

1. Apple Watch Series 5 voldoet aan de waterbestendigheids­norm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Ze zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.

2.De Ecg-app is onderdeel van de nieuwste versie van iOS en watchOS, op Apple Watch Series 4 of nieuwer. De Ecg-app is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar.

3. Tests van batterijduur van Apple Watch Series 5 zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2019 met prototypen van Apple Watch Series 5 (GPS) die waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Batterijduur is afhankelijk van gebruik, configuratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.

4. Bewering over gerecycled materiaal heeft betrekking op het aluminium in de legering. Een onafhankelijke externe partij heeft bevestigd dat dit voldoet aan een standaard voor gerecycled materiaal op basis van ISO 14021.