Terug naar overzicht

Apple Watch Series 3

Bekijk en vergelijk alle Apple Watch Series 3 modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch Series 3 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis af in één van onze 50 stores.

Apple Watch Series 3 kopen

Ben jij op zoek naar de nieuwe Apple Watch Series 3? Dan zit je goed bij Amac. Apple Watch Series 3 heeft nu nog meer functionaliteiten om jouw sportactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan een verbeterde Hartslag-app, een hoogtemeter en waterbestendigheid tot 50 meter¹. Dankzij deze features en de nieuwe Dual Core S3-chip geniet jij op ieder moment van jouw Apple Watch.

Voordelen van het kopen van een Apple Watch Series 3

Welke sport je ook doet, met Apple Watch Series 3 kun je jouw iPhone thuislaten. Dankzij de verbeterde Hartslag-app in Apple Watch 3 is het mogelijk om tijdens het sporten nog nauwkeuriger informatie te ontvangen. Zo weet je binnen een handomdraai of je hartslag afwijkt door middel van een melding, en kun je nauwkeurig zien op de wijzerplaat wat het resultaat was van de laatste meting. Dankzij de ingebouwde gps heb jij de mogelijkheid om resultaten zoals afstand, snelheid en tempo in te zien. Zodra je thuiskomt van het sporten worden deze gegevens gedeeld met jouw iPhone en zijn ze terug te vinden in de Gezondheid-app. Hier ben jij een overzicht vanaf het moment dat jij je Apple Watch Series 3 in gebruik nam tot heden. Mocht je nou een echte waterliefhebber zijn: ga dan duiken, snorkelen of surfen met jouw Apple Watch Series 3. Deze waterbestendige Apple Watch 3 kun je namelijk met je meenemen tot een diepte van 50 meter¹.

Apple Watch Series 3 brengt jou de motivatie om actief te worden. In de Activiteit-app krijg je coaching om je doel iedere dag weer te halen. Tijdens het bewegen is het nu mogelijk om door je favoriete playlist te scrollen, zodat je niet meer je iPhone erbij hoeft te pakken om je favoriete nummer op te zoeken.

Met Apple Watch Series 3 mis je nooit meer iets belangrijks. Je krijgt direct alle informatie op je pols binnen. Voel een zacht tikje als een bericht of telefoontje binnen komt. Ook heb je in no time toegang tot de meest gebruikte apps, zoals muziek en social media. Dankzij het super scherpe Retina-display zal je altijd alles kunnen blijven lezen, ook als de zon schijnt.

Voor al je vragen kan je terecht bij Siri. Siri op Apple Watch 3 van Apple is nu nog slimmer geworden. Dankzij de 70 procent snellere Dual Core S3-processor kin je nu niet alleen opdrachten geven aan Siri, maar ook dingen vragen. Siri is nu in staat terug te praten. Zo vraag je bijvoorbeeld wat de weersverwachting wordt of wanneer je volgende afspraak is. Zo ben je altijd in verbinding met je telefoon, en met jezelf.

Apple Watch Series 3 aanbevolen voor

Op zoek naar het ultieme sporthorloge, een stijlvol sieraad of een perfecte aanvulling op jouw iPhone? Dan is Apple Watch Series 3 voor jou. Als veeleisende sporter haal je met deze Apple iWatch 3 nog meer uit je dagelijkse beweging en gezondheid. Ingebouwde gps, verbeterde hartslagsensor, hoogtemeter, waterbestendig en de Work-out-app helpen je hierbij. Apple Watch 3 zal snel op jouw eisen reageren dankzij de 70 procent snellere Dual Core processor en nieuwe draadloze chip. Daarnaast is het niet alleen een prachtig sieraar om je pols, maar ook een handige verlenging van jouw iPhone. Je wordt namelijk de hele dag op de hoogte van alles en iedereen gehouden, zonder dat jij jouw iPhone erbij hoeft te pakken of dat je deze mee hoeft te nemen. Apple Watch Series 3 beschikt over een licht, flexibel, ademend bandje van fluorelastomeer. Apple Watch is verkrijgbaar in twee formaten: Apple Watch Series 3 42mm en Apple Watch Series 3 38mm.

1. Apple Watch Series 3 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 3 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Leren bandjes en bandjes van roestvrij staal zijn niet waterbestendig.