Terug naar overzicht
De digitalisering van het onderwijs

De digitalisering van het onderwijs.

Oplossingen die het onderwijs verder brengen.

Verander luisteren in ontdekken, interesse in verwondering en een doodgewone les in een spannende verkenningstocht. Met Apple-producten als MacBook en iPad in de klas verandert het onderwijs. De lessen komen met beweging en geluid op een tastbare manier tot leven, van lezen tot programmeren.

Amac Onderwijs begeleidt in de reis naar het digitaal onderwijs. Hierbij bepaalt de school het eindpunt en komen we samen tot de juiste oplossing voor uw school

Het beste voor jouw leerlingen

Met hulp­middelen voor leerkrachten, bevindingen van collega’s en persoonlijke ondersteuning kan je lesgeven op een manier die kinderen écht aanspreekt. Op deze manier tillen we de digitalisering van onderwijs naar een hoger niveau. En dat is meer dan alleen digitale content, maar juist ook verandering en uitbreiding van didactiek en werkvormen.
Lees meer over MacBook in het onderwijs Lees meer over iPad in de klas

De juiste ondersteuning

Het onderwijsteam van Amac Pro heeft ruim 10 jaar ervaring en is dé eigentijdse en vooruitstrevende partner in succesvol gepersonaliseerd en digitaal onderwijs. Met de innovatieve en intuïtieve technologie van Apple hebben we de meest krachtige oplossingen voor gepersonaliseerd digitaal onderwijs in handen. We bieden oplossingen, advies en ondersteuning aan onderwijsinstellingen die werken met Mac, iPad en/of iPhone.
Neem contact op

De weg naar digitaal onderwijs

Het onderwijs verandert in hoog tempo en de digitale revolutie is in volle gang. Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een apparaat, heeft Amac Pro de Quick Scan ontwikkeld. De Quick Scan levert een rapport met advies en aanbevelingen op, op maat gemaakt voor jouw school. De Quick Scan levert een grote bijdrage bij de succesvolle implementatie van digitaal onderwijs.
Lees meer over de Amac Quick Scan

Privacy

Apple en Amac verkopen geen informatie over leerlingen of studenten. En in geen geval wordt deze informatie verstrekt aan derden voor marketing­doeleinden of gerichte advertenties. De enige informatie over leerlingen of studenten die we verzamelen, gebruiken of vrijgeven is alleen bedoeld om relevante onderwijs­diensten te verlenen.
Lees meer over Apple & privacy
Amac Onderwijs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.