Terug naar overzicht
iPad in de klas

iPad in de klas

Voor de beste ervaringen in het onderwijs.

Met alle ingebouwde functies en beschikbare apps, is iPad alles wat je op school nodig hebt. Van een muziekinstrument of een canvas voor kunst, tot een compleet videoproductie-pakket of een interactief leerboek. iPad brengt jouw lessen tot leven! Het biedt kansen om te variëren in didactische werkvormen en een iPad in de klas brengt gepersonaliseerd leren dichtbij.
Bestel iPad en/of neem contact op!

Persoonlijk én voor iedereen

iPad is ontworpen als persoonlijk apparaat. Een iPad is zodoende een uniek hulpmiddel waarmee je nieuwe ideeën en lesmethoden aan jouw klas kan presenteren. En dankzij de ingebouwde Toegankelijkheidsfuncties hoeft niemand worden overgeslagen.
Daarnaast kunnen de leerlingen hun iPad in de klas aan hun eigen wensen aanpassen door materiaal als apps, muziek en foto’s toe te voegen.
Lees meer over Toegankelijkheid

iPad is van alle markten thuis

Amac Onderwijs is ervan overtuigd dat als scholen maar één apparaat voor leerlingen kunnen kopen, ze het beste kunnen kiezen voor het meest veelzijdige apparaat. Niet het apparaat dat het goedkoopst is. Een iPad in de klas is het meest veelzijdige apparaat voor leerlingen én leraar. Het biedt de mogelijkheid om lesmateriaal te maken en te gebruiken én om samen te werken.
Waarom kiezen voor de iPad in de klas?

Indrukwekkende resultaten

Het gebruik van de iPad biedt vele nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs en levert vaak indrukwekkende resultaten op. Scholen, die iPad in de klas gebruiken, zien verbetering op de volgende punten:
  • Grotere betrokkenheid en motivatie, en betere leerprestaties
  • Hogere kostenbesparingen en efficiënter gebruik van middelen
  • Betere focus op kwaliteit en ontwerp van materiaal
Meer over de digitalisering van het onderwijs
iPad in de klas

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.