Terug naar overzicht
MacBook in het onderwijs

MacBook in het onderwijs

Waarom MacBook voor het onderwijs?

Een MacBook in de klas draagt automatisch bij aan een boeiender, afwisselender en leuker onderwijs. De multimediale gebruiksmogelijkheden van een MacBook zijn een verrijking van jouw onderwijsaanbod. Ontdek waarom MacBook de beste keuze is voor het onderwijs.
Neem contact op

De krachtige studiegenoot

MacBook heeft zich in de afgelopen jaren ruimschoots in het onderwijs bewezen. De MacBook is in de klas vooral praktisch vanwege de accuduur die de hele dag meegaat. Voor de leerlingen is het apparaat makkelijk mee te nemen, vanwege de lichte, handzame en zeer sterke behuizing. Ook het feit dat MacBook geluidsarm is, maakt een MacBook ideaal voor gebruik in de klas.
Meer over de digitalisering van het onderwijs

MacBook blijft bij de les

Apple heeft het besturings­systeem macOS tegelijk met de hardware van MacBook ontworpen, waardoor alles stabiel en naadloos samenwerkt. Daarnaast komt elke MacBook met de gratis apps Keynote, Pages en Numbers, die volledig compatibel zijn met Microsoft Office. Video’s bewerken is kinderspel met iMovie en iedereen kan muziek maken middels Garageband. In de ingebouwde App Store heb je de keus uit duizenden andere apps, speciaal voor het onderwijs.
Apple Zakelijk Financiering

MacBook in de klas is veilig en duurzaam

Mac-computers zijn vanuit zichzelf al minder vatbaar voor virussen, ransomware, trojans, phishing en andere bedreigingen die op het internet rondzweven. Door de architectuur van het besturingssysteem kan het systeem niet zomaar extern worden aangepast en kunnen er niet zomaar programma’s worden geïnstalleerd. De strenge firewall zorgt ervoor dat er niet zonder toestemming verbindingen van buitenaf kunnen plaatsvinden. Hierdoor ben je minder afhankelijk van extra beveiligingsprogramma’s.
Ontdek de beveiliging van macOS

Voor de gehele schoolloopbaan

Doordat MacBooks vanuit zichzelf een stuk veiliger zijn, brengt dit ook lage onderhoudskosten met zich mee. En doordat een MacBook wordt gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen, is een lange levensduur ook één van de kenmerken. Dit alles maakt een MacBook in het onderwijs ook prijstechnisch de juiste keuze. De afschrijving van vijf jaar en de hoge restwaarde, zorgen er uiteindelijk voor dat een MacBook een goede investering is voor de toekomst.
Lees meer over onze financieringsoplossingen

Veel beter dan de concurrentie

Amac Onderwijs is van mening dat de krachtige en veelzijdige MacBook van Apple het onderwijs veel meer kan bieden dan bijvoorbeeld een Chromebook. Chromebook leent zich niet voor technologische integratie op een hoger niveau. Met alleen een webbrowser kan je namelijk geen compleet, multimediaal onderwijs aanbieden. Daarnaast is het in het onderwijs ook een must om overal - dus ook offline - te kunnen werken.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.