Terug naar overzicht
Nationaal Programma Onderwijs

Nationaal Programma Onderwijs

Dé Apple-partner voor het NP Onderwijs.

Met het Nationaal Programma Onderwijs helpt de overheid leervertragingen in te halen en het onderwijs te verbeteren. Amac Onderwijs helpt jouw school graag bij de verwezenlijking van de digitale interventies. Onze specialisten weten hoe je Apple-technologie effectief kan inzetten. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd trainingsprogramma specifiek voor het onderwijs. We leveren je de beste apparatuur die past bij jullie onderwijswensen.
Neem contact op met Amac Onderwijs

Waarom Apple en Amac Onderwijs?

Van instructie in kleine groepen tot cultuureducatie, en van zelfregulerend leren tot afstandsonderwijs. De technologie van Apple leent zich perfect voor de ICT-zijde van de NPO-interventies van jouw school. En Amac Onderwijs is de specialist die alles over Apple in het onderwijs weet.
Meer over Amac Onderwijs Apple en de digitale interventies

Apple NPO-deals en -financieringen

Amac Onderwijs heeft alle expertise op het gebied van integratie van Apple-technologie bij interventies en het begeleiden van leraren. Naast onze kennis bieden we betaalbare opties voor toegang tot hoogwaardige technologie via onze financieringsoplossing en unieke aanbiedingen in het kader van het NP Onderwijs.
Apple aanschaffen

NPO-interventies & Apple.

In kleine groepen met technologie werken is effectiever dan een leerling alleen achter een pc zetten en ‘stamp’-oefeningen laten doen. Met een iPad of MacBook ben je niet gebonden aan één plek. Je kan gaan zitten waar je wil. En werk samen in Pages of Microsoft Word, of met een van de andere honderduizenden onderwijs-apps die je in de App Store kan vinden.

Interventie: instructie in kleine groepen

Instructie in kleine groepen maakt het mogelijk om op niveau te differentiëren en wordt gebruikt voor verlengde instructie. De instructie kan zowel synchroon als a-synchroon prima ondersteund worden met technologie. Bijvoorbeeld middels het concept van flipping the classroom. Ook de gratis Apple app Schoolwerk maakt het eenvoudig mogelijk om content (zoals instructie op video en aanvullende materialen) eenvoudig te delen met groepjes leerlingen.

Interventie: cultuureducatie

Actieve kunstbeleving wordt gezien als een goede ‘uitlaatklep’ voor leerlingen en draagt positief bij aan het welbevinden van leerlingen. Samen met docenten en artiesten heeft Apple het gratis lesprogramma ‘Iedereen is creatief’ ontwikkeld: een ideale manier om leerlingen te laten kennismaken met verschillende expressievormen met behulp van video, fotografie, tekenen en muziek.
Lees meer over Iedereen is creatief

Interventie: metacognitie en zelfregulerend leren

Om goed gemotiveerd en zelfstandig aan het werk te gaan is toegankelijke technologie van groot belang. En apps en devices zijn bij uitstek geschikt om leraren en leerlingen te ondersteunen om onderwijs meer op maat aan te bieden. Denk hierbij aan digitale logboeken of het bekijken van video’s over de lesstof.
Digitale interventies met Apple

Effectiever onderwijs met Apple

Bij effectieve technologie staan de leer- en onderwijsdoelen centraal en niet de technologie. Gelukkig staat Apple bekend om haar intuïtieve producten. Daarnaast heeft Apple diverse gratis onderwijsprogramma’s ontwikkeld die de samenwerking in de klas en het overzicht voor de leraar vergroten.
Ontdek de app Klaslokaal Wat kan de app Schoolwerk?

Bij Apple is privacy een basisrecht

Al vanaf het ontwerp zijn privacy en beveiliging ingebouwd in alle Apple-producten om leerlingen te beschermen en ouders gerust te stellen. Apple verkoopt nooit gegevens van leerlingen, deelt nooit gegevens met derden en bouwt nooit profielen op van leerlingen op basis van hun online activiteiten. Leerlingen kunnen dus genieten van devices, apps en services waarbij hun gegevens veilig zijn.
Lees meer over privacy & beveiliging

NPO-aanbod Amac Onderwijs.

Heb je hardware en/of begeleidiing nodig voor NPO-interventies voor jouw school? Amac Onderwijs staat voor je klaar! Vraag naar onze speciale aanbiedingen voor het NP Onderwijs.

NPO-deals

Apple is betaalbaar voor alle type onderwijs. Met onze financieringsmogelijkheden op maat kunnen wij elke school helpen. Neem contact op met Amac Onderwijs en ontdek onze speciale deals in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs. Wij vertellen je graag de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling.
Neem contact op

Lease

Kiest jouw school voor klassenverkleining als NPO-interventie, dan is de keuze voor lease een verstandige en logische oplossing. Een leasetermijn van een klas vol met iPads die gelijk is aan de duur van de klassenverkleining is goedkoper dan een directe koop.
Ontdek lease
NPO-aanbod Amac Onderwijs

Training

Amac Onderwijs heeft de juiste kennis en ervaring in huis om te laten zien hoe Apple-producten het beste in de NPO-interventies kunnen worden ingezet. Onze trainers en Apple Professional Learning Specialists bieden begeleiding en ondersteuning aan leerkrachten die hun technologische vaardigheden willen verbeteren, met daarbij een grote focus op innovatie.
Onderwijsbegeleiding van Amac Onderwijs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.