Terug naar overzicht
Amac Training

Onderwijsbegeleiding

Een uitgebreid aanbod aan training voor het onderwijs.

Naast het standaard trainingsaanbod van Amac Pro, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van onderwijs: de ontwikkeling van de leerling. Dit doen wij via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum. Wil je weten welke trainingen en begeleiding wij specifiek voor het onderwijs bieden?
Download onze trainingsgids

Praktische begeleiding op locatie

Amac Pro biedt naast trainingen, waarbij we uitgaan van een groepsbenadering, ook individuele begeleiding in het onderwijs. Onze curriculum specialist en trainer kan meedraaien tijdens alledaagse lesmomenten en jouw personeel begeleiden aan de hand van adviesgesprekken, managementsessies en directe ondersteuning in de klas
Neem contact op

Onderwijstraining op maat

Een training op maat gaat dieper in op de onderwijsinhoudelijke kracht van iPad en Mac in het onderwijs. Tijdens deze interactieve trainingen word je actief betrokken in een reis naar nieuwe, krachtige manieren om het onderwijs in te vullen. Iedere training wordt specifiek ontwikkeld voor jouw onderwijsinstelling en biedt daardoor de ruimte om de focus daar te leggen, waar het voor jouw onderwijsinstelling het meeste van belang is. Wij passen de trainingsmomenten en tijdsduren aan op de ruimte die jullie eigen schema biedt

Apple Professional Learning Workshops

De Apple Professional Learning Workshops (APL Workshops) brengt je de basistechnieken bij die je nodig hebt bij het gebruik van iPad en Mac in het onderwijs. De door Apple gecertificeerde educatieve trainer gaat uitgebreid in op de mogelijkheden van de software en hardware van Apple. Deze trainingen zijn speciaal voor het onderwijs ontwikkeld. Hierdoor zijn deze altijd up-to-date, volledig school-onafhankelijk en altijd een krachtige stap in de richting van het digitale onderwijs.

Amac Quick Scan

Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een leermiddel, heeft Amac Onderwijs 9 elementen gedefinieerd, die een fundamentele bijdrage leveren bij de implementatie van digitaal onderwijs. Om helder te krijgen welke elementen moeten worden ingezet voor een succesvol digitaal onderwijs, heeft Amac Onderwijs de Quick Scan voor digitaal onderwijs ontwikkeld.
Meer informatie over de Amac Quick Scan

Toegankelijkheid voor zorgleerlingen

In iPhone, iPad en Mac zijn veel functionaliteiten ingebouwd die ingezet kunnen worden voor zorgleerlingen. Apple noemt dit Toegankelijkheid. Ontdek tijdens onze trainingen hoe je alle leerlingen bereikt, ongeacht hun achtergrond, leerstijl of eventuele beperkingen. Maak kennis met de toegankelijkheidsfuncties en ontwerp leeractiviteiten met de creativiteitsapps van Apple voor alle leerlingen, inclusief leerlingen met een andere moedertaal of speciale behoeften.
Ontdek meer over Toegankelijkheid

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.