Terug naar overzicht
Apple Zakelijk

Apple Zakelijk

Apple in het bedrijfsleven.

Apple-producten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De introductie van de iPhone in 2007 heeft niet alleen onze manier van leven veranderd, maar ook de hedendaagse manier van werken. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op met Amac Pro

Mac in het bedrijfsleven

Er is altijd wel een Mac die aansluit op je bedrijfsvoering. Van dunne en lichte notebooks met een batterij waar je de hele dag op kunt werken tot snelle en krachtige desktopcomputers. Iedere Mac is voorzien van slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken.
Ontdek Mac in het bedrijfsleven

iPhone en iPad in het bedrijfsleven

Praktische voorzieningen, geïntegreerde beveiliging en een enorm aanbod aan zakelijke apps. iPhone en iPad zijn de perfecte tools om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit binnen een bedrijf te verhogen.
iPhone in het bedrijfsleven Meer over zakelijk iPad gebruik

Voordelen van Amac Pro

  • Persoonlijk contact
  • Ondersteuning bij implementatie
  • Gecertificeerde trainingen
  • 50 servicepunten
  • Gecertificeerd repair-center
  • Support op locatie
Apple Zakelijk

Overstappen naar Apple?

Wist je dat een op de drie Nederlanders een iPhone heeft en zelfs 80% al met iPad werkt? Als jouw werknemer kan kiezen met welke apparaten hij werkt, dan heeft dat een positief effect op zijn prestaties én tevredenheid op de werkvloer. Dit is aangetoond in een onderzoek van Gensler.
Meer redenen om over te stappen naar Apple

Amac in het bedrijfsleven

Amac Pro begeleidt jouw bedrijf in het gehele aankooptraject van Mac, iPhone en iPad. Naast kantoorautomatisering, of het ‘switchen’ naar het Apple-platform, adviseert ons team ook bij de implementatie ervan binnen een bestaande Microsoft-omgeving.
Amac Pro

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.