Terug naar overzicht
Amac Pro Event september 2021

Amac Pro Event september 2021

Mac succesvol implementeren in jouw organisatie!

Hoe zorg je er voor dat de productiviteit van je medewerkers omhoog gaat, dat jouw IT-afdeling minder problemen hoeft op te lossen en dat de IT-omgeving zelf een veiligere en betaalbare oplossing wordt? Maak tijdens het Amac Pro Event op een inzichtelijke wijze kennis met de oplossingen van Apple, Jamf en Amac Pro. En we lichten nu alvast een tipje van de sluier op: overstappen op Mac is makkelijk, privacy is één van de kernwaarden van Apple, Office werkt naadloos samen met Mac en het beheer is eenvoudig in te richten.

Amac Pro Event

Op 14 september 2021 organiseerde Amac Pro een gratis online event voor het mkb waarbij Mac in het bedrijfsleven centraal stond. Tijdens dit event lieten wij en onze Apple-specialisten zien hoe het succesvol implementeren en beheren van Mac in zijn werk gaat. Bekijk hieronder het Amac Pro Event terug.

Bekijk het Amac Pro Event terug
Amac Pro Event

Event Meeting

Geïnspireerd geraakt en zit je met nog wat vragen? Onze Event Meeting is een online Teams-meeting met de Apple- en Jamf-specialisten. Dé kans om jouw beheersvragen over Mac en Jamf Pro te stellen en veel kennis op te doen.
Meld je aan voor de Event Meeting

Event 1 op 1

Ben je al wat verder met Apple-beheer en heb je vragen die vanwege bedrijfstechnische redenen niet zomaar met iedereen gedeeld kunnen worden? Tijdens de Event 1 op 1 is er voor jouw organisatie alle ruimte om met onze specialisten de diepte in te gaan.
Meld je aan voor de Event 1 op 1

Bekijk het Amac Pro Event terug.

Heb je het Amac Pro Event gemist? We hebben het hele event voor je opgenomen om het nog eens rustig na te kijken. Heb je vragen naar aanleiding van het event? Maak dan een afspraak voor een van onze vervolgsessies (zie de informatie hierboven) of neem direct contact met ons op via onderstaande button.
Neem contact op met Amac Pro

Waarom Mac in jouw organisatie?

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd een Mac die aansluit bij wat nodig is in jouw organisatie. Tijdens het event zal je ontdekken wat Mac voor jouw organisatie kan betekenen en opleveren. Bijvoorbeeld dat Mac de productiviteit en betrokkenheid van werknemers verbeterd, lagere kosten voor IT-ondersteuning heeft en dat Mac een veiliger platform is.
Lees meer over Mac in het bedrijfsleven

Hoe beheer je Mac?

Mac is makkelijker in het beheer en het maakt niet uit hoeveel devices je in je organisatie wilt inzetten. Tijdens ons event leggen de beheersspecialisten van Jamf uit waarom het beheer van Mac eenvoudig is en hoe jouw IT-omgeving dankzij Jamf Connect en Jamf Protect toegankelijker én veiliger wordt. En het maakt niet uit of jouw organisatie met 10, 100 of 1000 Apple-apparaten werkt.
Lees meer over apparaatbeheer

Aan het werk!

Ontdek tijdens de diverse oplossingen die Amac Pro voor professionele organisaties heeft ontwikkeld. Zo bieden wij diverse financieringsoplossingen aan, waarvan er altijd een is die bij jou past. Ook kan Amac Pro het mkb ontzorgen met haar technische ondersteuning en beheer. En wij hebben de Apple-specialisten in huis die trainingen op maat kunnen leveren voor jouw medewerkers.
Ontdek de diverse financieringsoplossingen van Amac Pro

Maak een afspraak voor een vervolgsessie.

Heb je vragen naar aanleiding van het event? Maak dan een afspraak voor een van onze vervolgsessies of neem direct contact met ons op via onderstaande button.
Neem contact op met Amac Pro

Terugblik vorig event

De traditionele werkplek was al een tijdje aan het veranderen. Steeds meer mensen werken thuis of mobiel en kantoren worden vaker uitgerust met flexplekken. En de maanden voorafgaand aan ons event in februari 2021 was deze verandering in een stroomversnelling gekomen. Tijdens het Amac Pro Business Event deelden we kennis over de oplossingen van Apple en Amac Pro. Kijk de sessies hieronder nog eens terug.
Amac Pro Business Event februari 2021

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.