Terug naar overzicht
iPhone in het bedrijfsleven

iPhone is jouw perfecte zakenpartner.

Met praktische voorzieningen, geïntegreerde beveiliging en het enorme aanbod aan zakelijke apps is iPhone niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. iPhone is de perfecte tool om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit binnen een bedrijf een boost te geven.
Bestel iPhone nu

iOS biedt de beste werkervaring

iOS is ontworpen met overzichtelijkheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. Zo kunnen je werknemers door middel van AirDrop razendsnel contactgegevens, notities, foto’s en video’s delen met collega’s in de buurt, naar hun iPhones, maar hun iPads of Macs. Ook kunnen ze met synchrone AirPlay-weergave groepspresentaties geven en via FaceTime videogesprekken voeren met meerdere collega’s tegelijk.
Ontdek iPad in het bedrijfsleven Lees meer over zakelijk Mac-gebruik

Een iPhone voor elke medewerker

iPhone is er in verschillende soorten en smaken. Er is bijvoorbeeld een iPhone voor de professional die de hoogste eisen stelt aan de fotocamera. En is alleen verbondenheid de belangrijkste eis, dan is ook daar een iPhone voor. Welke iPhone je ook kiest, ze werken allen op hetzelfde iOS. Via Apple Financial Services wordt elke iPhone, voor elke medewerker en in elke onderneming toegankelijk.
Lees meer over Apple-lease
iPhone in het bedrijfsleven

Geïntegreerde beveiliging

iOS is standaard voorzien van zeer geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee bedrijfsgegevens, de apps en iPhone zelf op alle niveaus worden beschermd. Zo kan het apparaat met Face ID en Touch ID eenvoudig worden ontgrendeld. Daarnaast zijn gegevens niet toegankelijk voor andere apps en worden niet zonder jouw toestemming opgeslagen op de servers van Apple of in iCloud.
Lees meer over beveiliging

Controle voor IT én medewerker

iPhone kan moeiteloos in jouw organisatie geïmplementeerd worden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om tien of tienduizend apparaten. Met de ingebouwde iOS-technologieën kan jouw IT-gemakkelijk iPhone registreren op het bedrijfsnetwerk, instellingen opgeven, bedrijfsgegevens beheren en apps installeren.
Meer over apparaatbeheer

iPhone assemblage

Wil je meerdere iPhones snel uitgerold hebben binnen jouw organisatie? Direct met een screenprotector, beschermhoes, simkaart én verzonden naar verschillende locaties? Dit, en nog meer, is allemaal mogelijk met de uitrolservice van Amac Pro.
Ontdek de mogelijkheden van onze uitrolservice

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.