Terug naar overzicht
iPad Zakelijk

iPad zakelijk

iPad is jouw meest veelzijdige compagnon.

iPad heeft de kracht en mogelijkheden die je van een computer mag verwachten en alle veelzijdigheid, draagbaarheid en eenvoud die je alleen van de iPad kunt krijgen. Elke iPad is dun en licht, heeft een prachtig Retina-display, ongelooflijke prestaties en een batterijduur tot 10 uur. En het heeft geavanceerde camera's aan de voor- en achterkant en ondersteuning voor Apple Pencil. Alles dus voor een mobiele bedrijfsvoering.
Neem contact op over zakelijk gebruik van iPad

Je werkplek is overal

Elke iPad is heel licht, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen als je klanten bezoekt. Sluit een extern toetsenbord aan voor nog meer veelzijdigheid. Wanneer je geen Wi-Fi hebt, kan je verbonden blijven via een hotspot; een mobiele dataverbinding. En met iPadOS kan je de Bestanden-app gebruiken om toegang te krijgen tot jouw bestanden vanaf een server, andere apparaten en cloudservices.

Zakelijke ondersteuning

iPad wordt geleverd met geweldige ingebouwde apps zoals Pages, Numbers en Keynote. En je kunt duizenden zakelijke apps vinden in de App Store, waaronder alle apps van Microsoft Office. Scan je facturen met Scanner Pro, beheer je boekhouding met QuickBooks, onderteken documenten met SignEasy en meer.
Werk samen in Office 365
Magic Keyboard
iPad mini

De kracht van iPadOS

iPadOS maakt iPad krachtiger, persoonlijker en intelligenter. Functies zoals het opnieuw ontworpen startscherm, surfen op desktopniveau, verbeterde multitasking en ondersteuning voor een trackpad of muis maken het nog gemakkelijker om de dingen te doen die je zakelijk al gewend bent.
Koppel een externe muis aan iPad Pro

Jouw werkplek werkt samen

Van iPad mini tot iPad Pro, elke iPad werkt naadloos samen met iPhone en Mac. Kopieer een stuk tekst op je iPad en plak het in je Mac. Gebruik je iPhone als een hotspot als er even geen wifi beschikbaar is. Op je Mac een prachtige presentatie gemaakt? Presenteer het vanaf je iPad. En zo zijn er nog veel meer oplossingen te bedenken waarbij de combinatie van Apple-producten jouw bedrijvigheid een boost zullen geven.
Hoe beheer je deze apparaten samen?

Geïntegreerde beveiliging

iOS en iPadOS zijn standaard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee bedrijfsgegevens, de apps en de iPad zelf op alle niveaus worden beschermd. Daarnaast zijn gegevens niet toegankelijk voor andere apps en worden niet zonder jouw toestemming opgeslagen op de servers van Apple of in iCloud.
Meer over privacy en beveiliging bij Apple

Blijf altijd verbonden

Als een internetverbinding altijd van belang is, kies dan voor een iPad met Wi-Fi + Cellular. Dit iPad-model is ideaal als er continu verbinding nodig is met de online diensten of systemen van jouw bedrijf. Of gewoon om een videoconferentie te voeren, waar je ook bent. En met een batterijduur tot 10 uur kan je de hele dag werken, zonder te stoppen.
iPad Zakelijk

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.