Terug naar overzicht
Mac in het bedrijfsleven

Mac in het bedrijfsleven. Jouw krachtigste collega.

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat nodig is in het bedrijf. Elke Mac zit vol met slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken. Zo hebben je werknemers álles wat ze op een werkdag nodig hebben binnen handbereik.
Vraag een offerte aan voor Mac in jouw organisatie

Werk gemakkelijk, snel en overal

Dankzij de dunne en lichte behuizing zijn Mac-notebooks gemakkelijk mee te nemen, maar toch zo krachtig dat je álles erop kunt doen – waar dan ook. En dankzij de geweldige batterij en de energiezuinige Apple M1 en M2-chip werk je op MacBook Air en MacBook Pro de hele dag. Daarnaast toont het haarscherpe Retina-display een exacte kleurweergave en is rustgevend voor de ogen van je werknemers.

Elke wens binnen handbereik

Kies je voor de compacte Mac mini, de kleurrijke iMac, de razendsnelle Mac Studio of de eindeloze mogelijkheden die Mac Pro biedt? De Mac-desktoplijn levert ongekende mogelijkheden die het beste halen uit elke professionele Apple-gebruiker. En Apple Financial Services maakt elke Mac voor elke onderneming toegankelijk.
Ontdek Apple-lease

Lage totale eigendomskosten

"Een Mac is duurder dan een pc", is een uitspraak die we regelmatig horen binnen het bedrijfsleven. Het tegendeel is echter waar! IT-bedrijf IBM bespaart bijvoorbeeld met elke Mac die zij aanschaffen gemiddeld € 400,- ten opzichte van een vergelijkbare pc. Hoge restwaarden, minder supportvragen en eenvoudig beheer zorgen voor deze besparing.
Lees meer over apparaatbeheer

Platformonafhankelijk

Mac zit standaard al boordevol programma’s die van pas komen bij het werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, verslagen en presentaties te maken en te internetten.

Ook de software uit het Microsoft Office-pakket, waaronder Microsoft Word, Excel en PowerPoint, werken beter dan ooit op Mac. En alles wat je werknemers in deze apps doen, kan gewoon geopend of bewerkt worden op een Windows-apparaat. Zo kunnen zij overal op dezelfde manier werken.
Mac in het bedrijfsleven

Mac met Apple Silicon, belachelijk snel

Al jaren maakt Apple haar eigen processors. Denk maar aan de chips die jouw iPad en iPhone aansturen. Maar voor Mac gebeurde dit nog niet, tot eind 2020. Toen begon Apple met de overgang van Intel-processors naar de zogeheten M1-chip op Mac-computers. En de resultaten van deze chip zijn verbluffend.
Ontdek waarom M1 perfect is voor jouw organisatie

Veiligheid voorop

Geavanceerde technologieën in macOS zorgen ervoor dat alle programma’s en bestanden op Mac voortdurend worden gemonitord, versleuteld en bijgewerkt. Ingebouwde tools als Touch ID, FileVault, en Gatekeeper beveiligen al jouw bedrijfsgegevens. Daarbij worden je werknemers beschermd tegen malware en andere bedreigingen, zonder dat daar extra software voor nodig is.
Meer over beveiliging in macOS

Integratie met iOS en iPadOS

Als een Mac samen wordt gebruikt met een iPhone en iPad, is er nóg meer mogelijk. Omdat veel apps op zowel Mac als een iOS- of iPadOS-device werken, kunnen je werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aan een e-mail beginnen, een document bewerken of internetten op het ene apparaat, en verdergaan waar ze waren gebleven op een ander apparaat.
iOS in het bedrijfsleven iPad zakelijk

Mac succesvol implementeren in jouw organisatie!

Hoe zorg je er voor dat de productiviteit van je medewerkers omhoog gaat, dat jouw IT-afdeling minder problemen hoeft op te lossen en dat de IT-omgeving zelf een veiligere en betaalbare oplossing wordt? Onderstaande video's vertellen je wat de toegevoegde waarde is van Mac in het bedrijfsleven, hoe je Mac beheert in je organisatie en hoe werkt Mac nu in de praktijk.

Waarom Mac in jouw organisatie?

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd een Mac die aansluit bij wat nodig is in jouw organisatie. Tijdens het event zal je ontdekken wat Mac voor jouw organisatie kan betekenen en opleveren. Bijvoorbeeld dat Mac de productiviteit en betrokkenheid van werknemers verbeterd, lagere kosten voor IT-ondersteuning heeft en dat Mac een veiliger platform is.

Hoe beheer je Mac?

Mac is makkelijker in het beheer en het maakt niet uit hoeveel devices je in je organisatie wilt inzetten. Tijdens ons event leggen de beheersspecialisten van Jamf uit waarom het beheer van Mac eenvoudig is en hoe jouw IT-omgeving dankzij Jamf Connect en Jamf Protect toegankelijker én veiliger wordt. En het maakt niet uit of jouw organisatie met 10, 100 of 1000 Apple-apparaten werkt.
Lees meer over apparaatbeheer

Aan het werk!

Ontdek tijdens de diverse oplossingen die Amac Pro voor professionele organisaties heeft ontwikkeld. Zo bieden wij diverse financieringsoplossingen aan, waarvan er altijd een is die bij jou past. Ook kan Amac Pro het mkb ontzorgen met haar technische ondersteuning en beheer. En wij hebben de Apple-specialisten in huis die trainingen op maat kunnen leveren voor jouw medewerkers.
Ontdek de diverse financieringsoplossingen van Amac Pro

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.