Terug naar overzicht
Make the switch

Orcampa

Make the switch.

Orcampa is een bedrijf zoals vele andere. Met enthousiaste medewerkers die wensen en problemen hebben rondom hun werk die voor velen herkenbaar zijn. Amac Pro volgt deze medewerkers van Orcampa. Om de paar maanden zetten we er één in de spotlights.

De finance manager van Orcampa

Ronald gaat met de computerkast onder de arm naar kantoor. Dat moet toch makkelijker kunnen? Daarnaast is hij verbaasd dat je gewoon met alle Microsoft Office apps zoals Word, Excel en PowerPoint op een Mac kan werken. Als financiële man bij Orcampa vind hij het fijn om te horen dat Apple echt niet duur hoeft te zijn!
Ontdek de ervaringen van Ronald Lease een Apple-werkplek voor minder dan € 2,20 per dag
De finance manager van Orcampa
De grafisch vormgever van Orcampa

De grafisch vormgever van Orcampa

Kleine ongelukjes overkomen ons allemaal wel eens. Bij Janneke gebeuren ze alleen nét wat vaker. Gelukkig waren wij van Amac Pro nu steeds op tijd. Maar we kunnen er natuurlijk niet altijd zijn. Daarom bieden wij beschermoplossingen die er voor zorgen dat je zorgeloos van je Apple-apparatuur gebruik kan maken. Zo zijn we de redder in nood van Janneke, zonder steeds in de buurt te zijn.
Ontmoet Janneke De beschermoplossingen van Amac Pro

De IT'er van Orcampa

Mahmoud is misschien wel de vrolijkste IT-nerd in Nederland. Altijd positief en altijd een lach. Hoewel, voordat hij met Apple werkte was dat soms nog wel eens anders. Maar Orcampa stapt nu meer en meer over naar Apple. En dankzij de Device as a Service-oplossing van Amac Pro verloopt alles nog makkelijker voor Mahmoud. Amac Pro is nu eigenlijk zijn IT-collega geworden. DaaS is een baas!
Dit is Mahmoud Waarom is Device as a Service zo ideaal?
De IT'er van Orcampa
De HR manager van Orcampa

De HR manager van Orcampa

Lisa is niet het type dat de hele dag op kantoor kan zitten. Dus als ze maar even de kans krijgt om naar buiten te gaan, dan pakt ze die ook. En zelfs tijdens een flinke boswandeling kan ze gewoon haar werk doen. Want om een call met een collega te voeren over de keus voor een nieuwe computer, hoef je niet tussen vier muren te zitten. Dus AirPods in en gaan!
Loop mee met Lisa Geef je medewerkers een keus

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.