Terug naar overzicht
Apple Zorg

Apple in de zorg

Efficiënte en innovatieve e-health.

Met Apple-producten kunnen zorgverleners effectiever te werk gaan, op afstand contact onderhouden met patiënten en belangrijke medische gegevens snel inzichtelijk maken. Amac Pro ondersteunt zorginstellingen onder andere bij de uitrol van Apple-producten, het beheer van de apparatuur, trainingen en e-learning. Ons doel is dat jouw zorgmedewerkers het maximale halen uit de beste apparatuur, zodat zij meer tijd overhouden voor de patiënt.
Neem contact op

Apple maakt technologie toegankelijk voor echt iedereen

De krachtigste technologie is technologie die door iedereen gebruikt kan worden – dus vóóral door mensen met een beperking. Daarom ontwikkelt Apple geen producten voor een selectieve groep of zelfs de meeste mensen. Apple ontwikkelt ze voor iedereen.
Ontdek Toegankelijkheid

Privacy en beveiliging in de zorg

Je persoonlijke gegevens zijn van jou en van niemand anders. Apple verzamelt geen persoonlijke gegevens van gebruikers om die door te verkopen aan adverteerders of andere organisaties. Door middel van innovatieve oplossingen zorgt Apple er voor dat alléén de eindgebruiker van een iPhone, iPad of Mac toegang heeft tot het apparaat.
Meer over privacy en beveiliging

HealthKit, ResearchKit en CareKit

HealthKit biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om gezondheids- en fitnessapps te bouwen. Gegevens uitwisseling met de Apple Gezondheid-app is mogelijk en de gebruiker bepaalt welke HealthKit informatie met welke apps gedeeld mag worden. Met ResearchKit en CareKit kunnen ontwikkelaars apps maken die bij medisch onderzoek worden ingezet.
Apple in de zorg

Apple DEP in de zorg

Groot- en kleinschalige implementaties van Mac, iPad, iPhone en Apple TV kunnen dankzij Apple DEP probleemloos en snel worden uitgevoerd. Zodra de zorgmedewerker het toestel activeert, worden instellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen direct draadloos geïnstalleerd. Jouw IT-afdeling heeft dus geen fysieke toegang tot het apparaat nodig om de installatie te voltooien.
Lees meer over Apple DEP

MDM in de zorg

De implementatie en het beheer van hardware en software binnen jouw zorginstelling kan al snel een complexe en tijdrovende bezigheid worden. Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM) heeft de IT-afdeling de volledige controle over alle Apple-apparaten binnen je organisatie. Amac Pro maakt de installatie, configuratie én begeleiding van deze MDM-systemen voor de zorg mogelijk.
Wat levert MDM op?
HealthKit, ResearchKit en CareKit

Amac Pro staat voor een menselijke zorg

Het verblijf in een ziekenhuis moet zo prettig mogelijk zijn. Ouderen verdienen de beste persoonlijke aandacht. En mensen met een beperking willen graag zo onafhankelijk mogelijk zijn. Amac Pro streeft ernaar om, samen met verschillende partners, de ervaringen van al deze doelgroepen zoveel mogelijk te verzachten en het welzijn van de patiënt te vergroten.
Meer over Amac in de zorg

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.