Terug naar overzicht
Amac Zorg Event

Amac Zorg Event

Ontdek de IT-oplossingen van Amac Zorg

Apple-producten succesvol implementeren in jouw zorginstelling.

Hoe zorg je ervoor dat de productiviteit van je zorgmedewerkers omhooggaat, dat jouw IT-afdeling minder problemen hoeft op te lossen en dat de IT-omgeving zelf een veiligere en betaalbare oplossing wordt? We laten je zien hoe je met het juiste advies, gedegen producten en slimme oplossingen klaar bent voor de volgende digitale stap in de zorg.

Amac Zorg Event terugkijken

Op donderdag 24 maart 2022 organiseerde Amac Zorg een gratis online event voor directie, management en IT-medewerkers van verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Kijk ons event hiernaast terug!

Vragen over Apple-producten in jouw zorgorganisatie?

Om wat meer de diepte in te gaan, plannen we graag met jou een meeting met onze specialisten van Amac Zorg. Dé kans om je vragen over Apple-producten in de zorg te stellen specifiek voor jouw zorgorganisatie.
Neem contact op met Amac Zorg
Amac Zorg Event

Programma Amac Zorg Event.

Tijdens het Amac Zorg Event wordt onze oplossing voor het leveren van Apple-producten met Jamf besproken. Wil je nu al weten wat Amac Zorg uw zorgorganisatie kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.
Neem contact op met Amac Zorg

Apple-producten in de zorg

Hoe zorg je ervoor dat je belangrijke medische data eenvoudiger kan beschermen? Hoe kan je de kosten voor jouw IT-ondersteuning verlagen op een veiliger platform? Ontdek gedurende ons event dat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden voor jouw behoeften.
Meer over Apple voor zorginstellingen
Amac Zorg Event
Amac Zorg Event

Eenvoudig Apple-producten beheren

Hoe creëer je een goede flexibele zorgplek die eenvoudig op afstand beheerd kan worden? Hoe voorkom je eenvoudig een datalek als een apparaat gestolen is? Hoe rol je moeiteloos meerdere apparaten tegelijk uit? Tijdens ons event laten de beheerspecialisten van Jamf zien waarom het beheer van Apple-producten zo eenvoudig is en hoe de privacy en security van jouw IT-omgeving dankzij Jamf verbeterd wordt.
Wat houdt goed apparaatbeheer in?

De oplossingen van Amac Zorg

Zorginnovatie zit niet in de techniek. Innovatie zit in de verandering van een proces, mogelijk gemaakt door de techniek. Amac Zorg toont tijdens het event hoe IT bij o.a. verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg de interne organisatie en processen kan optimaliseren. Hoe onze winkels, diensten en oplossingen als assemblage, device as a service en training jouw organisatie verder kunnen helpen.
Ontdek Amac Zorg
Amac Zorg Event

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.