Terug naar overzicht

Met Starterslease van Amac Pro beschik je zonder investering direct over een moderne werkplek

Jeroen
maandag 25 april 2022
Door Jeroen

Met Starterslease van Amac Pro beschik je zonder investering direct over een moderne werkplek

Jaarlijks schrijven zo’n 200.000 nieuwe bedrijven zich in bij de Kamer van Koophandel. Onder hen veel eenmanszaken, niet zelden mensen die vanuit hun studie of loondienstbaan starten met een eigen bedrijfje. Als starter wil je niet worden geconfronteerd met hoge investeringen, maar hoe kun je dan wél beschikken over de benodigde moderne werkplek? De startersleaseregeling van Amac Pro is de oplossing. 

“Veel starters komen niet in aanmerking voor leaseconstructies”, vertelt Lucas Swaans, Sales Manager Commercial bij Amac Pro. Vaak moet er een minimale investering worden gedaan en moet je als organisatie een boekjaar kunnen laten zien. Maar om te kunnen starten is een goede werkplek onmisbaar. “Een beetje een kip-ei-kwestie.” Waar Amac Pro nu een aantrekkelijke oplossing voor heeft bedacht: de Starterslease.

State-of-the-art werkplek

“We hebben onze partner, Computer Lease Nederland (CLN), bereid gevonden om samen met ons een leaseregeling op te zetten voor deze specifieke doelgroep. Want uit onderzoek bleek dat er een hele grote groep starters graag voor een aantrekkelijk maandelijks bedrag over een state-of-the-art werkplek wil beschikken. Op die manier hoeven ze geen hoge investeringen vooraf te doen en kunnen ze iedere euro die ze hebben, besteden aan hun core business”, legt Swaans uit.

Toegegeven, de startersleaseregeling is ietsjes duurder dan de reguliere leaseregeling die Amac Pro biedt. Maar dat is ook niet zo gek, stelt Swaans. “Wanneer je nét je rijbewijs hebt gehaald en een auto koopt, betaal je ook een hogere verzekering dan iemand die al tien schadevrije jaren op zijn naam heeft staan.” Dat heeft te maken met het risico dat de leasemaatschappij op zich neemt voor de financiering van de werkplek voor de starter. “Wanneer de looptijd van de regeling na twee jaar afloopt, is duidelijk dat het risico van financiering van jouw bedrijf minder groot is. Dat betekent dat we je daarna een aantrekkelijk nieuw aanbod kunnen doen met een lager tarief.”

Voordeel: lage investering, direct een moderne werkplek

Het grote voordeel van de startersleaseregeling is dat beginnende ondernemers direct bij de start van hun bedrijf kunnen beschikken over een moderne en volledige werkplek, zonder dat ze daar meteen veel geld aan kwijt zijn. “We kijken samen met de starter naar wat hij of zij nodig heeft voor het werk en adviseren vervolgens over het juiste device en mogelijk accessoires. Deze kunnen allemaal in de leaseregeling worden meegenomen. Op die manier weet je vooraf met welke maandelijkse kosten je rekening moet houden.” Amac Pro wil op deze manier de hedendaagse technologie toegankelijk maken voor ieder bedrijf.

Voordeel: verzekerd van apparatuur, ook bij schade

Veel starters nemen ook een verzekering op in de leaseregeling, ziet Swaans. “Voor een paar euro meer per maand ben je dan verzekerd. Zeker wanneer je veel op pad bent voor je organisatie, kan dat een waardevolle aanvulling zijn. Een ongeluk zit hem in een klein hoekje en wanneer je device onverhoopt bijvoorbeeld een keer valt, zit je niet direct zonder werkplek.” Sterker nog, de pick-up & return-service van Amac Pro is erop gericht om gebruikers zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. “Bijvoorbeeld met een leendevice.”

Het leasen van een Apple-werkplek is aantrekkelijk voor starters, omdat je direct kunt beschikken over de juiste apparatuur om een vliegende start te maken met je bedrijf, terwijl je je kostbare euro’s kunt besteden aan jouw core business. En aangezien de restwaarde van Apple-producten altijd hoger is dan die van andere leveranciers, kun je eenvoudig upgraden na afloop van de looptijd. “Je kunt dan het nieuwste device krijgen tegen een voordeliger tarief.”


Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor de Starterslease van Amac Pro? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Neem contact op

Jeroen
maandag 25 april 2022
Door Jeroen