Terug naar overzicht

Jamf Now zorgt voor intuïtief en gebruiksvriendelijk Apple-gebruik bij VONQ

Selina
donderdag 13 februari 2020
Door Selina

VONQ

VONQ biedt een eenvoudig en effectief recruitment marketing platform. Het richt zicht daarmee op recruitmentteams. Met zo’n 140 mensen bedient het bureau meer dan 500 enterprise klanten vanuit twee locaties in Nederland, een kantoor in Duitsland en binnenkort ook in Groot-Brittannië. VONQ gebruikt data om precies te begrijpen waar mogelijk interessante kandidaten voor hun klanten zich online begeven. Door gebruik te maken van statistieken kan het bedrijf een gerichte recruitment campagne opstellen die de juiste mensen aanspreekt. Immers, wanneer je tech combineert met mensenkennis levert dat matches op.

‘Jonge mensen werken graag met mooie producten’

Herkenning en gewenning

Inmiddels is VONQ alweer een aantal jaren klant bij Amac. “We hebben veel jonge mensen in dienst en die werken graag met mooie producten. Zeg je mooie producten, dan zeg je vrijwel automatisch Apple”, zegt Rosa Bazuijnen, office manager bij VONQ. Iedere medewerker heeft dan ook de beschikking over een MacBook en het overgrote merendeel maakt ook gebruik van een iPhone. “Mensen willen zakelijk graag gebruiken wat ze kennen uit hun privéleven. Daar zijn ze aan gewend. Bovendien vinden we het belangrijk om mee te gaan met onze tijd en mooie, nieuwe technologie te kunnen gebruiken.”

Snelle en goede service

Bazuijnen is zeer te spreken over de dienstverlening van Amac. “Ik word altijd heel snel en goed geholpen.” Toen bleek dat ze in de winkel lang moest wachten, werd dat bovendien direct opgelost. “Nu hebben we de afspraak dat wanneer er iets geregeld moet worden met een product, dat product meteen wordt opgehaald, zodat ik niet meer naar de winkel hoef. Ik vind dat Amac dat heel goed heeft opgelost. Service vind ik enorm belangrijk en daar is Amac heel goed in.”

‘Wanneer er een device gestolen of verloren wordt, kan ik die op afstand wissen. Dat garandeert de veiligheid van onze gegevens.’

VONQ team

Intuïtief systeem

VONQ maakt gebruik van Jamf Now, het mobile device managementsysteem voor Apple. Aangezien het beheer van de Apple-producten bij het smart recruitment bureau wordt gedaan door niet-techneuten, was het belangrijk dat er een systeem kwam dat intuïtief en gebruiksvriendelijk werkt. “Jamf Now werkt heel makkelijk”, stelt Bazuijnen. “Ik heb bij de implementatie uitleg gehad over hoe het werkt en ik kan nu eenvoudig de MacBooks en iPhones beheren.” Ze roemt de security die het biedt. “Wanneer er een MacBook onverhoopt gestolen wordt, kan ik die op afstand wissen. Gelukkig heb ik dat tot op heden nog nooit hoeven doen.” Ook DEP biedt voordelen voor VONQ. “We kunnen op detailniveau instellen wat we wel en niet blokkeren op de telefoons.” Wanneer nieuwe devices via Amac worden aangeschaft staan ze direct via Apple Business Manager in beheer.

Toegevoegde waarde

Bazuijnen moest zelf even wennen aan haar MacBook. “Dat zie ik vaker bij nieuwe medewerkers die nog niet eerder met Apple hebben gewerkt.” Maar wanneer gebruikers eenmaal gewend zijn, is het gebruik van Apple-producten heel logisch en makkelijk, stelt ze. “Ik zie geen reden om voor een ander product of besturingssysteem te kiezen. Bovendien hecht ik veel waarde aan de service van Amac. De snelle reactie en terugkoppeling zijn voor mij echt een toegevoegde waarde.”

De business benefits van Amac Pro

  • Snelle en goede service
  • Solide security van bedrijfsinformatie en apparatuur
  • Mooie, nieuwe technologie 
  • Eenvoudig en intuïtief beheer

Nog meer inspiratie of informatie nodig? Wil je meer weten over waarom jouw organisatie Apple zou moeten gebruiken? Neem dan contact op. We vertellen het je graag!

Neem contact op


Selina
donderdag 13 februari 2020
Door Selina